Οι δράσεις μας

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας


23 Οκτωβρίου 2023 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας 2023, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 11 & 12 Νοεμβρίου και στο οποίο λαμβάνουν μέρος χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των δρομέων.


Η Τράπεζα Πειραιώς, θα βρίσκεται εκεί ως Επίσημος Χορηγός με σειρά δράσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, για να σας εμψυχώσει. Η μπάντα κρουστών Batala, θα δίνει τον ρυθμό στους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους, λίγο πριν τον τερματισμό.


Από τη μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει και η μασκότ του yellow όπου μαζί με την Motivational Team θα εμψυχώσουν τους δρομείς να συνεχίσουν δυνατά, προς τον τερματισμό!


Δυναμικό παρόν θα δώσουν και οι Official Pace Runners της Τράπεζας Πειραιώς, μια επίλεκτη ομάδα δρομέων από Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες, που καθιερώθηκε και αποτελεί πλέον θεσμό στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ και θα σας δίνει τον ρυθμό για να τερματίσετε τον αγώνα σας σε συγκεκριμένο χρόνο.

Εντοπίστε τους στην εκκίνηση του κάθε group ή κατά την διάρκεια της διαδρομής από τα διακριτικά t-shirts και τις εξαρτήσεις/σημαίες με τους χρόνους που τους αντιστοιχούν. Ακολουθήστε τους και κλειδώστε την επίτευξη του στόχου σας.


Μάθετε περισσότερα για τους Official Pace Runners της Τράπεζας ΠειραιώςΜετά την ολοκλήρωση του αγώνα σας, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Περίπτερο της Τράπεζας Πειραιώς που θα βρίσκεται απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες.  


Μάθετε τα ρεκόρ καθώς και χρήσιμα tips των αγώνων δρόμου του Μαραθωνίου Αθήνας!


Με την παρουσία της, η Τράπεζα Πειραιώς θα φροντίσει να κάνει τον αγώνα μια ευχάριστη εμπειρία άθλησης και προσωπικής προσπάθειας.


Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ανάπτυξη του well-being στους εργαζομένους της, έχει δημιουργήσει την Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία λαμβάνει μέρος σε όλα τα δρομικά events ανά την Ελλάδα. Η Piraeus Bank Winners Running Team συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022» με 250 δρομείς - 50 συμμετοχές στα 42χλμ, 110 συμμετοχές στα 10χλμ και 90 συμμετοχές στα 5χλμ.A Story About