Οι δράσεις μας

Ξεκινάει ο 11ος κύκλος του Project Future!


7 Οκτωβρίου 2024 | 5'

Ο 11ος κύκλος του επιτυχημένου προγράμματος Project Future της Πειραιώς, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration, ξεκινάει, και δίνει σε νέες και νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα τη στήριξη και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να βρουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 21/10/2024 και οι υποψήφιες και υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε έναν από τους 7 πυλώνες του business και της τεχνολογίας:

Μια νέα ιστορία ξεκινάει. Η δική σου επαγγελματική ιστορία.

Στην Πειραιώς στηρίζουμε τη νέα γενιά, για αυτό υλοποιούμε το Project Future, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία του ReGeneration, έτσι ώστε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Οι νέοι και νέες που συμμετέχουν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 πυλώνες του business και της τεχνολογίας, ώστε να εκπαιδευτούν σε τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπου υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά.

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τα στάδια αξιολόγησης του προγράμματος Project Future, περνούν στο  στάδιο της εκπαίδευσης, η οποία απαρτίζεται από δύο μέρη: ένα τριήμερο training, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους δεξιοτήτων και στη συνέχεια ακολουθεί η εξειδικευμένη εκπαίδευση στον πυλώνα που επέλεξαν.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, τα βιογραφικά των συμμετεχόντων αναρτώνται στην πλατφόρμα του ReGeneration και παραμένουν διαθέσιμα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για έναν χρόνο.

Στόχος μας είναι να:

  • κάνουμε τις νέες και τους νέους ακόμα πιο ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, παρά την ελάχιστη ή και καθόλου προϋπηρεσία τους, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε νευραλγικούς πυλώνες της ελληνικής αγοράς,
  • καλύψουμε την ανάγκη των επιχειρήσεων για ανεύρεση ταλαντούχων νέων που θα προσφέρουν υπεραξία στο δυναμικό τους και να
  • συμβάλλουμε ουσιαστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας και του brain drain και την ενίσχυση της εκπαίδευσης.

Περισσότερα στο www.projectfuture.gr