Smart Living

ERGO My Home: Η ασφάλεια που χρειάζεστε για το σπίτι σας


9 Μαΐου 2024 | 5'

Η αλλαγή του κλίματος, που συμβαίνει κυρίως τα τελευταία χρόνια, έχει φέρει νέες προκλήσεις με ακραία καιρικά φαινόμενα, καθιστώντας αναγκαία την προστασία της περιουσίας μας.

Οι καταστροφές που μπορεί να προκύψουν από αυτά τα φαινόμενα απαιτούν προνοητικές δράσεις, και η ασφάλεια κατοικίας αναδεικνύεται κλειδί για την προστασία του σπιτιού μας.

Η ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας και κτιρίου εξασφαλίζει την ηρεμία που χρειαζόμαστε γνωρίζοντας ότι, εάν κάτι συμβεί, μπορούμε να επαναφέρουμε τα πράγματα στην κατάσταση που ήταν πριν το συμβάν.

Η ERGO, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκόσμια, σε συνεργασία με την Πειραιώς Financial Holdings σας προσφέρει το πρόγραμμα ERGO My Home παρέχοντάς σας ένα ευρύ φάσμα καλύψεων με έμφαση στην αποκατάσταση ζημιών σε αξία καινούργιου, εξασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια του σπιτιού σας.

Με τα προγράμματα ERGO My Home, αποκτάτε πλήρη κάλυψη για φυσικά και καιρικά φαινόμενα και άλλες μικρές ή μεγάλες ζημιές και επιπλέον επωφελείστε από έκπτωση έως και 10% στον ΕΝΦΙΑ.

Προστατεύστε εύκολα το σπίτι σας αλλά και το περιεχόμενό του με το ERGO My Home και

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.



A Story About