Οι δράσεις μας

To Check In Class συνεχίζει να επιβραβεύει τις φοιτήτριες και τους φοιτητές.


24 Απριλίου 2024 | 5'

To Check In Class συνεχίζει να επιβραβεύει τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που «Τσεκίνησαν» και κέρδισαν!

Η Μεγάλη Νικήτρια της Μεγάλης Κλήρωσης του Check In Class παρέλαβε την δωροεπιταγή για 1 πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών αξίας 1.000€ και ακόμα 30 φοιτητές και φοιτήτριες παρέλαβαν Πειραιώς Prepaid Cards φορτισμένες με 100€.

Οι χρήστες του Check In Class app του μοναδικού φοιτητικού προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν, επιπλέον των δώρων της Μεγάλης Κλήρωσης, να διεκδικούν πακέτα ταξιδιωτικών υπηρεσιών αξίας 500€ μέσα και από τις 2 ειδικές κληρώσεις για:

  • Όσες/όσους συστήνουν φίλες/φίλους τους στο app 
  • και όσους/όσες γίνονται πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της υπηρεσίας Digital Onboarding. 

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές/σπουδάστριες όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ιδιωτικών Κολεγίων, για το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών.

Μια ακόμη λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι το “Check In Class Notes”. Οι χρήστες ανταλλάσσουν με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριες τους τις σημειώσεις από τα μαθήματα αλλά και τις γνώσεις τους και μαζεύουν Points. Ήδη έχουν “ανέβει” στην εφαρμογή 35.000 σημειώσεις. Για το πρώτο “ανέβασμα” σημειώσεων αποδίδονται στους χρήστες 2.500 Points που μπορούν να μετατρέψουν σε yellows.

Κάθε φορά που οι φοιτητές/φοιτήτριες κάνουν Check In από το smartphone τους, μαθαίνουν αν κέρδισαν το “instant” δώρο (Πειραιώς Prepaid Cards φορτισμένες με 10€) σε στιγμιαία κλήρωση που πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής Check In Class app.

Παράλληλα, συλλέγουν Points και συμμετοχές για κληρώσεις μεγαλύτερων δώρων. Τις συμμετοχές αυτές μπορούν να τις ενεργοποιήσουν αποκτώντας κάποιο από τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους.

Μάθετε περισσότερα για το Check In Class app εδώ


A Story About