Smart Living

Προστατεύουμε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, την υγεία όλων μας

blog

27 Μαρτίου 2024 | 5'

Όσο πιο απρόβλεπτος γίνεται ο κόσμος τόσο πιο σταθερά χρειάζεται να κρατάμε όλα όσα αξίζουν στη ζωή μας. Βέβαια, ακόμη και το πιο απρόβλεπτο ξεπερνιέται, όταν είμαστε προετοιμασμένοι.

Γι’ αυτό, στην Τράπεζα Πειραιώς* σε συνεργασία με την ΝΝ Hellas, θα είμαστε πάντα εκεί ό,τι κι αν συμβαίνει. Για να προστατεύουμε το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή, την υγεία όλων μας.

Προσφέρουμε τρία ολοκληρωμένα  προγράμματα  ασφάλισης υγείας, που σας βοηθούν να κρατάτε σταθερά  αυτά που αξίζουν: Το ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD: το πλήρες νοσοκομειακό πρόγραμμα που σας καλύπτει σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ μπορεί και να συνδυαστεί με εξωνοσοκομειακές καλύψεις.

Το ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ EASY: Το προσιτό πρόγραμμα ασφάλισης, που σας παρέχει οικονομική στήριξη σε περίπτωση νοσηλείας σε όλα τα δημόσια, και με την προϋπόθεση χρήσης του ΕΟΠΥΥ, σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Το ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD: το πλήρες νοσοκομειακό πρόγραμμα που σας καλύπτει σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ μπορεί και να συνδυαστεί με εξωνοσοκομειακές καλύψεις. Τώρα με έκπτωση* 100€ για τον 1ο χρόνο και 60€ έκπτωση για τον 2ο χρόνο ασφάλισης της υγεία σας και αναβαθμισμένες επιπλέον παροχές** από το Ερρίκος Ντυνάν Ηospital Center.

Και το FOCUS ON YOU: το πρωτοποριακό πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής φροντίδας και πρόληψης που απευθύνεται σε όλους, με απεριόριστες εξετάσεις πανελλαδικά, χωρίς ηλικιακό όριο, με χαμηλό ετήσιο κόστος και άμεση κάλυψη πανελλαδικά μέσω του Δικτύου Affidea.

Ανακαλύψτε τα σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.



* H έκπτωση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε από την NN Hellas.

** Η NN Hellas έχει το δικαίωμα να διαμορφώσει ή να καταργήσει τα προνόμια και τις παροχές που περιγράφονται, χωρίς υποχρέωση παροχής προηγούμενης ενημέρωσης στον ασφαλισμένο.

A Story About