Οι δράσεις μας

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας


28 Φεβρουαρίου 2024 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 10 Μαρτίου 2024, στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας που χειροκροτούν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, η Τράπεζα Πειραιώς θα δώσει δυναμικό παρών με ένα εντυπωσιακό set up στην Σταδίου και Αρσάκη, με νέο μουσικό σχήμα που θα ανεβάσει την ενέργεια στα ύψη!

Στο FAMILY RUN ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΑΙΩΣ, 1500 συμμετέχοντες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που ενισχύει και προβάλλει τον θεσμό της οικογένειας, στον οποίο η Τράπεζα Πειραιώς είναι ονομαστικός χορηγός. Παιδιά ηλικίας 6-10 ετών θα τρέξουν την απόσταση ενός χιλιομέτρου, μαζί με τον γονέα τους.Η εκκίνηση θα γίνει στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης, μπροστά στη ΛΑΕΔ, με τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη).

Στο σημείο της εκκίνησης θα βρεθεί και η μασκότ του yellow, όπου θα μοιράσει δώρα και θετικά vibes τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους συμμετέχοντες!

Δυναμικό παρόν θα δώσει η δρομική ομάδα της Τράπεζας Πειραιώς, η Winners Running Team με 345 συμμετοχές στα αγωνίσματα. Πιο συγκεκριμένα, 74 δρομείς θα τρέξουν στα 21χλμ, 101 στα 5χλμ και 170 στο Family Run!

Από το σημαντικό αθλητικό ραντεβού δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Official Pace Runners της Τράπεζας Πειραιώς! Η επίλεκτη ομάδα δρομέων από Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες, που καθιερώθηκε και αποτελεί πλέον θεσμό στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ και θα σας δίνει τον ρυθμό για να τερματίσετε τον αγώνα σας σε συγκεκριμένο χρόνο.

Εντοπίστε τους στην εκκίνηση του κάθε group ή κατά την διάρκεια της διαδρομής από τα διακριτικά t-shirts και τις εξαρτήσεις/σημαίες με τους χρόνους που τους αντιστοιχούν. Ακολουθήστε τους και κλειδώστε την επίτευξη του στόχου σας.

Μάθετε περισσότερα για τους Official Pace Runners της Τράπεζας Πειραιώς


Δείτε τα Βασικά στοιχεία για τη διαδρομή των 21,1χλμ

Δείτε τα Βασικά στοιχεία για τη διαδρομή των 5χλμ

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από τον 11ο Ημιμαραθώνιο  και πάρτε μια μικρή γεύση από την εορταστική ατμόσφαιρα της Αθήνας!

A Story About