Οι δράσεις μας

Εκδήλωση για το Management Trainee Program της Τράπεζας Πειραιώς


3 Ιανουαρίου 2024 | 5'

To Management Trainee Program, ένα δυναμικό πρόγραμμα που στηρίζει η Τράπεζα Πειραιώς, συμπλήρωσε φέτος 3 χρόνια από την έναρξη του. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με σκοπό να καλωσορίσουμε τους νέους υποψήφιους του προγράμματος, να συγχαρούμε τους εν ενεργεία Trainees, καθώς και όσους ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα Management Trainee και σήμερα αποτελούν μέρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Στην εκδήλωση ξεχώρισε ο ενθουσιασμός, καθώς οι 21 νέοι και νέες που παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, να συνομιλήσουν μαζί τους για τις δυνατότητες εξέλιξης στον Όμιλο, τις προσδοκίες τους για το μέλλον και να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία, μέσα από το πρόγραμμα του Management Trainee.

Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χρήστος Μεγάλου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ενθάρρυνε τους trainees να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, τις ευκαιρίες εκπαίδευσης που τους προσφέρει το Management Trainee Program και τις συνεργασίες που αναπτύσσουν στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν, από τον CHRO του Ομίλου, κ. Γιώργο Γεωργόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τους υποψηφίους για την επιτυχημένη τους πορεία και την ένταξη τους στο πρόγραμμα, την κα Ελένη Μαντζικοπούλου, Head of Talent Acquisition & People Development, η οποία μοιράστηκε το όραμα του προγράμματος και τον κ. Γιώργο Μπάνο, Head of Performance & Value Management, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το Management Trainee, αξιοποιώντας κάθε χρόνο συμμετέχοντες του προγράμματος, παρέχοντας τους εκπαίδευση και καθοδήγηση, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξη τους. Την εκδήλωση συντόνισε η κα Γεωργία Τζαβέλλα, από τη Μονάδα του Talent Acquisition & Workforce Planning, ως υπεύθυνη διαχείρισης του προγράμματος Management Trainee.

Στόχος του Management Trainee Program είναι η προσέλκυση νέων ταλέντων στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς και η ένταξη ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει τεχνικές γνώσεις, προοπτική εξέλιξης και συμβάλλουν θετικά σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

A Story About