Οι δράσεις μας

Εντυπωσιακή παρουσία της Τράπεζας Πειραιώς στον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας


15 Νοεμβρίου 2023 | 5'

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 40ος Μαραθώνιος Αθήνας, καθώς δεκάδες χιλιάδες δρομείς από 140 χώρες, κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας για να ζήσουν μια εμπειρία ζωής και να τερματίσουν τον αγώνα τους στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Και φέτος, η Τράπεζας Πειραιώς συνετέλεσε στην εορταστική ατμόσφαιρά της διοργάνωσης με εντυπωσιακή παρουσία σε όλους τους αγώνες, την οποία απόλαυσαν τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν για να εμψυχώσουν με το χειροκρότημα τους, τους αθλητές!




Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετείχε δυναμικά στον 40ο Μαραθώνιο, δίνοντας χρώμα στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ αυτή τη φορά ο παλμός χτυπούσε δυνατά σε 2 σημεία:

  • στην Οδό Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας, με μία μπάντα κρουστών που έδινε τον ρυθμό στους δρομείς λίγο πριν τον τερματισμό.
  • στον κόμβο της Λ. Αλεξάνδρας & Β. Σοφίας, με το DJ Booth, με Laser show & Music Installation, ανέβασε την ενέργεια στα ύψη, παρακινώντας τον κόσμο να διασκεδάσει στους ρυθμούς της μουσικής.



Στο περίπτερο της τράπεζας, στο Sponsors’ Village, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το μετάλλιο ή και με τους φίλους τους, για να κρατήσουν την ανάμνηση του 40ου Μαραθωνίου ζωντανή, ενώ τους μοιράστηκαν συλλεκτικά δώρα yellow.

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζει να ενισχύει τον κλασικό αθλητισμό συνολικά, στηρίζοντας τον θεσμό του Μαραθωνίου, ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ενώ η Winners Running Team, αποτελούμενη από 250 εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς, συμμετείχε ενεργά στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, όπως και σε κάθε μεγάλο δρομικό γεγονός.

A Story About