Οι δράσεις μας

Το Check In Class της Τράπεζας Πειραιώς στο Welcome to UP του Πανεπιστημίου Πατρών


11 Οκτωβρίου 2023 | 5'

To Check In Class της Τράπεζας Πειραιώς συμμετέχει στο Welcome to UP, το Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών και περιμένει από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου τους φοιτητές στο περίπτερο της Τράπεζας που θα βρίσκεται στον κεντρικό χώρο του Φεστιβάλ στο campus, στο Πάρκο Ειρήνης.

Εκεί οι φοιτητές θα ενημερωθούν για όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να κερδίσουν, εφόσον γίνουν μέλη του μοναδικού προγράμματος της Τράπεζας, καθώς και για τον ειδικό διαγωνισμό που θα βρίσκεται σε εξέλιξη τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, όσοι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Πατρών γίνουν μέλη του Check In Class κατά τη διάρκεια του Welcome to UP, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 1 Tablet Samsung Galaxy.

Παράλληλα, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πόσο εύκολα έχουν την δυνατότητα να γίνουν πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μέσω του Digital Onboarding, διεκδικώντας επιπλέον δώρα.

Με το Check In Class app οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν στη στιγμή Prepaid Cards και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για μεγαλύτερα δώρα (ταξίδια, Tablets και prepaid cards), συστήνοντας φίλους τους και ανεβάζοντας σημειώσεις από τα μαθήματα.

Στο Περίπτερο της Τράπεζας Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί και η παράδοση των δώρων (Tablets & Prepaid Cards με το ποσό των 50€) στους τυχερούς νικητές της Μεγάλης Κλήρωσης του προηγούμενου εξαμήνου.

Μάθε περισσότερα


A Story About