Οι δράσεις μας

Δήλωσε συμμετοχή στο Project Future

piraeusbank.gr

12 Σεπτεμβρίου 2023 | 5'

Δήλωσε συμμετοχή στο Project Future, εξειδικεύσου, βρεις μια θέση στην αγορά εργασίας.

Eνισχυμένος με νέες εκπαιδεύσεις και συνεργασίες πραγματοποιείται ο 10ο κύκλος του Project Future, του πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration που δίνει σε νέους και νέες πτυχιούχους τη δυνατότητα να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Περισσότεροι από 5.000 νέοι και νέες έχουν εκπαιδευτεί στους προηγούμενους 9 κύκλους ενώ πάνω από 2.700 απόφοιτοι έχουν εισέλθει στην αγορά εργασίας, με τη διαδικασία προσλήψεων να είναι σε εξέλιξη.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο www.projectfuture.gr , να επιλέξουν ένα από τους 7 πυλώνες εκπαίδευσης και να αποκτήσουν τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση στην αγορά εργασίας.  

1. Project Management with Agile Specialization by Code.Hub

2. Business Intelligence & Data Engineering by Code.Hub

3. Tourism - Front Office Certificate by BCA

4. HRM Academy by AUEB

5. Digital Marketing & e-commerce by EY

6. Banking Consulting by Accenture

7. Mobile Development with C# by Natech.


Η νέα εκπαίδευση Mobile Development, η οποία γίνεται σε συνεργασία με την Natech, έχει ως αντικείμενο τον προγραμματισμό για mobile περιβάλλον και στο τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα έχουν την ικανότητα να σχεδιάζουν τα δικά τους mobile apps.

Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, το 3day hybrid soft skills training, έχει ως στόχο την ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών και ενσωματώνει  4 masterclasses:

  • Digital Transformation (σε συνεργασία με τη Code.Hub): Δίνει τη δυνατότητα σε όσους και όσες συμμετέχουν να γνωρίσουν τον κύκλο των ενεργειών που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ο μετασχηματισμός μιας εταιρείας και παράλληλα να αποκτήσουν τις πρακτικές δεξιότητες σε λειτουργίες του business.
  • Financial Literacy (σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού): Δίνει τη δυνατότητα σε όσους και όσες συμμετέχουν να παρακολουθήσουν βασικές αρχές χρηματοοικονομικών.
  • Metaverse (σε συνεργασία με τον Δημήτρη Δημητριάδη): Σύνδεση και συμμετοχή του κοινού μεταξύ φυσικού και του ψηφιακού κόσμου
  • Entrerepreneurship (σε συνεργασία με τον Αλέξιο Βανδώρο και το Game of Money): Δίνει τη δυνατότητα σε όσους και όσες συμμετέχουν να γνωρίσουν την επιχειρηματικότητα με απλά λόγια.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, τα βιογραφικά  των αποφοίτων αναρτώνται στην πλατφόρμα του ReGeneration και παραμένουν διαθέσιμα στις 1.050 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο δίκτυο του ReGeneration, για έναν χρόνο, με στόχο την απορρόφησή τους σε θέση εργασίας, με τουλάχιστον εξάμηνη σύμβαση και ελάχιστο μισθό €900 μικτά.

Το Project Future της Τράπεζας Πειραιώς υλοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης και απασχόλησης νέων στην Ελλάδα. Πολύτιμοι συνεργάτες της Τράπεζας Πειραιώς για την επιτυχή διεξαγωγή του 10ου κύκλου του προγράμματος είναι οι Accenture, BCA College, Code.Hub, EY, Future Cats, Game of Money, Google, Natech, Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Bιομηχανιών (ΣΕΒ), Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού.


A Story About