Επιχειρείν

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»
με Green Καταναλωτικό δάνειο


29 Σεπτεμβρίου 2023 | 5'

Στην Τράπεζα Πειραιώς στηρίζουμε τις πράσινες επιλογές σας για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής και σας προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προϊόντα με προνομιακούς όρους.

Δικαιούχοι του Προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» είναι νοικοκυριά και αγρότες, που θα μπορούν να εγκαταστήσουν το δικό τους μικρό φωτοβολταϊκό, σε συνδυασμό με σύστημα αποθήκευσης (μπαταρία). Η επιδότηση του συστήματος φωτοβολταϊκού ξεκινά από 20% και φτάνει το 65% για τα νοικοκυριά. Επιπλέον προβλέπεται ειδικό bonus 10% για άτομα με αναπηρία, συζύγους κι εξαρτώμενα μέλη ατόμων με αναπηρία, μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Για εσάς που ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε φωτοβολταικό στη στέγη σας και επιθυμείτε μερική ή ολική χρηματοδότηση του κόστους αγοράς, προσφέρουμε το Green Καταναλωτικό δάνειο με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, μόλις 8,75%. Παράλληλα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιδότηση από το κρατικό πρόγραμμα που είναι εν ισχύ "Φωτοβολταϊκά στη στέγη" καλύπτοντας μέρος του κόστους αγοράς για το φωτοβολταϊκό σας.  Αποκτώντας το Καταναλωτικό Δάνειο Green της Τράπεζας Πειραιώς:

  •  Εξασφαλίζετε χρηματοδότηση της επένδυσης του φωτοβολταϊκού είτε ενταχθείτε στο παραπάνω πρόγραμμα (για το ποσό που δεν επιδοτείται από το κράτος) είτε όχι.
  • Μειώνετε το κόστος λειτουργίας του σπιτιού σας
  • Εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια
  • Επιτυγχάνετε ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας και με άλλες εργασίες με στόχο παρεμβάσεις/επισκευές στο κέλυφος του κτιρίου (πχ. τοποθέτηση θερμομόνωσης, κουφωμάτων/ρολό κλπ) ή τη χρήση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (πχ. αντικατάσταση παλαιού συστήματος καυστήρα/λέβητα, εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού κλπ) ή και με την αγορά πράσινων οικοσκευών.
  • Προστατεύετε το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.
  • Προγραμματίστε το ραντεβού σας σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς πατώντας εδώ.


    A Story About