Smart Living

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας με Κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς


15 Σεπτεμβρίου 2023 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς και το αθηνόραμα σάς προσκαλούν να απολαύσετε με έκπτωση τα βραβευμένα μενού που χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

Η πιο αγαπημένη γαστρονομική  διοργάνωση της χώρας, δεν είναι άλλη από τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας και ξεκινά στις 15/09 μέχρι τις 13/10, για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα. Για τα βραβευμένα εστιατόρια που συμμετέχουν, για τα μενού, τις τιμές τους, τις ημέρες που ισχύει η έκπτωση και για οδηγίες κράτησης, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια από 15/9/23 έως 13/10/23 για να συμμετέχετε στη μεγάλη κλήρωση:

  •  2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο ξενοδοχείο “King George”, δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall Restaurant" και "Sense Restaurant" και άλλες εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

  • 30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο

Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση. 

Κάθε online προπληρωμή από τις 15/09 στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia σας εξασφαλίζει 5 συμμετοχές!Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

A Story About