Smart Living

Αναβαθμισμένες παροχές από το Ερρίκος Ντυνάν αποκλειστικά για τους ασφαλισμένους του προγράμματος Λύσεις Υγείας Gold


6 Ιουλίου 2023 | 5'

Ένα «χρυσό» πακέτο παροχών για την υγεία σας

Στην Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την ΝΝ Hellas, σας προσφέρουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Λύσεις Υγείας Gold, που σας παρέχει ευρεία κάλυψη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικά για τους ασφαλισμένους που θα επιλέξουν το Ερρίκος Ντυνάν Ηospital Center για τη νοσηλεία τους, ισχύουν οι παρακάτω αναβαθμισμένες παροχές:

  • 100% κάλυψη του εκπιπτόμενου ποσού των €1.500, με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα.
  • 100% κάλυψη του εκπιπτόμενου ποσού των €1.500, σε περίπτωση ημερήσιας νοσηλείας, με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα*.
  • Έως 20% απορρόφηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας ή ημερήσιας νοσηλείας, σε περίπτωση μη χρήσης δημόσιου ασφαλιστικού φορέα**.
  • Αναβάθμιση θέσης νοσηλείας, από Β θέση (δίκλινο) που προβλέπεται στους όρους του προγράμματος, σε Α θέση (μονόκλινο) βάσει διαθεσιμότητας του νοσηλευτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, δείτε εδώ.

Αποκτήστε τώρα το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold με έκπτωση 100€ για τον 1ο χρόνο και 60€ για το 2ο χρόνο ασφάλισης.


Κλείστε ραντεβού


*Εξαιρούνται οι ιατρικές πράξεις της κολονοσκόπησης και της γαστροσκόπησης.
**Εξαιρουμένων: αμοιβών ιατρών, χημειοθεραπειών, εγχύσεων φαρμάκων και των ιατρικών πράξεων της κολονοσκόπησης και της γαστροσκόπησης.


Η NN Hellas έχει το δικαίωμα να διαμορφώσει ή να καταργήσει τα προνόμια και τις παροχές που περιγράφονται, χωρίς υποχρέωση παροχής προηγούμενης ενημέρωσης στον ασφαλισμένο.
H έκπτωση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε από την NN Hellas.
Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.

A Story About