e-banking

Η Νέα Εφαρμογή Piraeus app σου Λύνει τα Χέρια!

piraeusbank.gr

6 Ιουλίου 2023 | 5'

Το νέο Piraeus app σχεδιάστηκε από την αρχή, για να προσφέρει με πρωτοποριακό σχεδιασμό, γρήγορη πρόσβαση και με μια ματιά εικόνα για όλα τα προϊόντα σου. Να πραγματοποιείς ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές σου και να διαχειρίζεσαι τις κάρτες σου με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Η νέα εφαρμογή προσφέρει νέες δυνατότητες: απόκρυψη ποσών, επιλογή dark mode για ακόμα πιο ξεκούραστη χρήση, δυνατότητα μετατροπής συναλλαγών σε δόσεις με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

Με τη νέα εφαρμογή μπορείς να αποκτήσεις προϊόντα που προσφέρουν αξία στην καθημερινότητά σου, όπως άνοιγμα λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας καθώς και άυλης επαναφορτιζόμενης προπληρωμένης κάρτας Piraeus Webuy, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Επίσης, μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα Βεβαιώσεις και Έντυπα σχετικά με τα προϊόντα σου, να προσθέσεις συνδικαιούχο σε καταθετικό λογαριασμό και να υπογράφεις ψηφιακά έγγραφα με ηλεκτρονική υπογραφή.

Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής θα βρεις δύο νέες ενότητες: «Το Piraeus e-banking σου προτείνει» με χρήσιμες ιδέες και προτάσεις που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητά σου και την ενότητα «Οι ιστορίες μας» με σύντομα ενδιαφέροντα ενημερωτικά άρθρα.

To νέο Piraeus app ακολουθώντας τις εξελίξεις εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες και υπηρεσίες και προσφέρει την καλύτερη ψηφιακή Τραπεζική εμπειρία!


A Story About