e-banking

Το αύριο της ασφάλειας αυτοκινήτου έρχεται από την Τράπεζα Πειραιώς και την ERGO Ασφαλιστική

piraeusbank.gr

12 Ιουνίου 2023 | 5'

Αποκτήστε τώρα μέσω Piraeus e-banking ή σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win  που επιβραβεύουν την καλή οδηγική συμπεριφορά.

Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία στις καλύψεις και συνδυάζουν την ασφάλεια και τα προνόμια που προσφέρει η τεχνολογία της τηλεματικής.

Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που σας βοηθάει να γίνετε ακόμα καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνετε δίκαια ασφάλιστρα με βάση τη δική σας οδηγική συμπεριφορά!

Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Piraeus e-banking ή σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό σας, να αγοράσετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας ταιριάζει με έκπτωση 15% και να επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια και επιπλέον εκπτώσεις που σας προσφέρει η ERGO Ασφαλιστική.




Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.


A Story About