Καθημερινή Τραπεζική

Νέα Υπηρεσία Digital Onboarding από το Κινητό σας


1 Ιουνίου 2023 | 5'

Ξεκινήστε την τραπεζική σας σχέση από το κινητό σας.


Με τη νέα υπηρεσία, Digital Onboarding, μπορείτε εύκολα και γρήγορα, από το κινητό σας να γίνετε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς μέσα σε 15 λεπτά.

Αποκτήστε καταθετικό λογαριασμό για τις καθημερινές σας ανάγκες, χρεωστική κάρτα Πειραιώς Debit για τις καθημερινές συναλλαγές σας και winbank για να χρησιμοποιείτε τα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα με ευκολία και ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σας. 

H υπηρεσία απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών που διαθέτουν ελληνικό Δελτίο Ταυτότητας και κωδικούς TAXISnet και η κινητή τους συσκευή υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android. Για την επιτυχή ολοκλήρωσή της είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

Όλα τα δικαιολογητικά αποθηκεύονται αυτόματα σε ψηφιακή μορφή και δεν χρειάζεται να αναρτήσετε αρχεία ταυτότητας ή λογαριασμών ΔΕΚΟ καθώς όλα τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται μέσω του gov.gr και η ταυτοποίηση σας γίνεται μέσω βιντεοκλήσης με εκπρόσωπο της Τράπεζας.

Κατεβάστε τη winbank mobile εφαρμογή, από το Google Play Store / App Store, και επιλέξτε «εγγραφή» για να κάνετε το πρώτο βήμα για τη νέα σας τραπεζική σχέση.

Για να δείτε πως γίνεται το Digital Onboarding πατήστε εδώ.