Επιχειρείν

«Βιώσιμη Γεωργία, Βιώσιμος Πλανήτης»
2ο επεισόδιο: «Προστασία της Αγροτικής Παραγωγής, Μετριασμός και Προσαρμογή»

piraeusbank.gr

30 Ιουνίου 2023 | 5'

Παρακολουθήστε το 2ο επεισόδιο της νέας mini σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βιώσιμη Γεωργία, Βιώσιμος Πλανήτης» που δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη.

Στο δεύτερο επεισόδιο με τίτλο, «Προστασία της Αγροτικής Παραγωγής, Μετριασμός και Προσαρμογή» αναδεικνύονται οι τρόποι που αγρότες μπορούν να μετριάσουν το κλιματικό τους αποτύπωμα, το πώς μπορούν να προσαρμοστούν στα ακραία φαινόμενα και να θωρακιστούν αποτελεσματικά απέναντί τους.


Μετριασμός και Προσαρμογή είναι οι λέξεις κλειδιά για τη διασφάλιση μίας καλύτερη παραγωγή, πιο ανθεκτικής στις νέες δυσμενείς συνθήκες της κλιματικής κρίσης και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Ο αγρότης σήμερα καλείται να μετριάσει το κλιματικό του αποτύπωμα , να προσαρμοστεί στα ακραία φαινόμενα και να θωρακιστεί αποτελεσματικά απέναντί τους. Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Βιώσιμη Γεωργία, Βιώσιμος Πλανήτης» θα δούμε τις διαθέσιμες λύσεις και τα βήματα για τον μετριασμό της αγροτικής παραγωγής.

Παρακολουθήστε το δεύτερο επεισόδιο στο https://www.piraeusbank.gr/agrodocumentary

Η Τράπεζα Πειραιώς πορεύεται σταθερά προς ένα βιώσιμο αύριο, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας οριζόντια, σε όλες τις περιοχές δράσης της, κριτήρια Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Συνοχής και Διακυβέρνησης (ESG). Παράλληλα, παραμένει στην αιχμή της πρωτοπορίας και στον αγροτικό τομέα.