Οι δράσεις μας

Μία εβδομάδα ολιστικής υγείας με θετικό αντίκτυπο


5 Μαΐου 2023 | 5'

Πάνω από 700 συμμετοχές στην Ευ ζήν εβδομάδα oλιστικής υγείας 24 - 28 Απριλίου.



Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων του προγράμματος Ευ ζήν της Τράπεζας Πειραιώς και με έμφαση στην ολιστική φροντίδα και την πρόληψη, πραγματοποιήθηκαν 450 ατομικά ραντεβού εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, με γιατρούς 7 ειδικοτήτων, σε 14 κτίρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ περισσότερες από 250 ήταν οι συμμετοχές στα 3 cyber talks που έγιναν από ειδικούς υγείας.




Η εβδομάδα ολιστικής υγείας τα είχε όλα, από έλεγχο βασικών δεικτών υγείας, καρδιολογικό έλεγχο, διατροφική αξιολόγηση & συμβουλευτική, έλεγχο οπτικής οξύτητας, ακοομετρικό έλεγχο και μυϊκή αποφόρτιση μέχρι online συμβουλευτική υποστήριξη για τη διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων και αποτύπωση του stress level των εργαζομένων της Τράπεζας.






Παράλληλα, στα cyber talks συζητήθηκαν σύγχρονα θέματα, όπως η ποιότητα του ύπνου και η συναισθηματική διατροφή και άλλα που πολλές φορές αποτελούν ταμπού, όπως η είσοδος των γυναικών στην εμμηνόπαυση, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία των ανθρώπων στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.







«Το “Ευ ζήν” είναι το πρόγραμμα υγείας και ευεξίας της Τράπεζας, για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, με δράσεις σε 3 πυλώνες: Νους, Σώμα, Δεσμοί. Το πρόγραμμα έχει τακτικό/μηνιαίο προγραμματισμό δράσεων και υλοποιείται με εξειδικευμένους συνεργάτες εντός και εκτός του οργανισμού.»

A Story About