e-banking

Ενεργοποίηση Προπληρωμένης Κάρτας Πειραιώς μέσω winbank


3 Απριλίου 2023 | 5'

Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να επανεκδώσετε την Πειραιώς Prepaid Reloadable Card σας, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας Πειραιώς (winbank web banking και winbank mobile app), μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να επανεκδώσετε την επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη σας κάρτα.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει ως στόχο  την αναβάθμιση ποιότητας της εξυπηρέτησής σας και σας προσφέρει μέσω του winbank web banking και του winbank mobile app υπηρεσίες διαχείρισης προπληρωμένων καρτών, καθώς η ενεργοποίηση και η επανέκδοση της Πειραιώς Prepaid Reloadable Card γίνεται ψηφιακά, χωρίς την ανάγκη επίσκεψής σας σε κατάστημα.

Η διαδικασία ενεργοποίησης ή επανέκδοσης της Πειραιώς Prepaid Reloadable Card είναι απλή και γρήγορη. Μέσω του winbank web banking επιλέγετε την επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη σας κάρτα και στη συνέχεια από τις σχετικές υπηρεσίες επιλέγετε ενεργοποίηση ή επανέκδοση. Μέσω του winbank mobile app επιλέγετε την επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη σας κάρτα και στη συνέχεια Πληροφορίες και Επιλογές για την ενεργοποίηση ή την επανέκδοση.

Η ενεργοποίηση της προπληρωμένης κάρτας γίνεται εύκολα μέσω winbank web banking και winbank mobile app.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε σε επανέκδοση της προπληρωμένης κάρτας σας, τότε η υφιστάμενη προπληρωμένη κάρτα ακυρώνεται άμεσα, τυχόν τρέχον υπόλοιπο μεταφέρεται στην νέα κάρτα και τυχόν πάγιες εντολές συνδεδεμένες με την κάρτα δεν θα ισχύουν. Η νέα κάρτα θα αποσταλεί προς ταχυδρόμηση εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία καταχώρησης του αιτήματος. Μόλις παραλάβετε την κάρτα, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και να ορίσετε το ΡΙΝ της μέσω winbank web banking ή winbank mobile app. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρειάζεται να κάνετε μια συναλλαγή σε ATM της Τράπεζας Πειραιώς.

Η λειτουργικότητα της ενεργοποίησης και επανέκδοσης prepaid καρτών, αφορά όλους τους τύπους επαναφορτιζόμενων προπληρωμένων καρτών για φυσικά πρόσωπα (Πειραιώς Prepaid Mastercard, Prepaid Visa, Prepaid Visa KEA).

A Story About