Οι δράσεις μας

Έκαναν Check In Class και κέρδισαν για 7η χρονιά

piraeusbank.gr

10 Απριλίου 2023 | 5'

Για 7η χρονιά συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Check In Class» της Τράπεζας Πειραιώς που επιβραβεύει την παρουσία των φοιτητών και φοιτητριών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαζί με την πρωτοποριακή λειτουργικότητα Check In Class Notes.

Στη Μεγάλη Κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για το Χειμερινό Εξάμηνο, 30 τυχεροί, φοιτητές και φοιτήτριες από 15 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ως επιβράβευση για τη συνέπειά τους στη μάθηση και τη γνώση, κέρδισαν 15 Tablets και 15 Prepaid Gift Cards.

Το μήνυμα «Όσα περισσότερα Check In Class κάνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις» έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους φοιτητές και φοιτήτριες σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Μέχρι στιγμής 31.000 εξ αυτών έχουν κερδίσει το instant δώρο και 450 τα δώρα της Μεγάλης Κλήρωσης.

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια και θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα; Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Άνοιξε το smartphone σου, κατέβασε την εφαρμογή Check In Class app και κάνε “check in” στη Σχολή που σπουδάζεις. Μάθε αμέσως αν κέρδισες κάποιο δώρο.

Στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχουν σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και οι εγγεγραμμένοι στα Ιδιωτικά Κολέγια, για το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών. Φοιτητές και φοιτήτριες συλλέγουν συμμετοχές μέσα από την απόκτηση κάποιου προϊόντος της Τράπεζας, για τις κληρώσεις που θα τους φέρουν μεγαλύτερα δώρα: tablets και Prepaid Gift Cards.

Μία ακόμη λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι το “Check In Class Notes”. Οι χρήστες ανταλλάσσουν με τους συμμαθητές τους τις σημειώσεις από τα μαθήματα αλλά και τις γνώσεις τους, μαζεύουν Points, και "ξεκλειδώνουν" Badges. Για το πρώτο ανέβασμα σημειώσεων αποδίδονται στους χρήστες 2.500 Points που μπορούν να μετατρέψουν σε yellows!

Κάθε φορά που οι φοιτητές και οι φοιτήτριες κάνουν Check In από το smartphone τους στη Σχολή τους, μαθαίνουν αν κέρδισαν ένα δώρο σε στιγμιαία κλήρωση που πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής Check In Class app.

Παράλληλα, συλλέγουν συμμετοχές για κληρώσεις μεγαλύτερων δώρων. Τις συμμετοχές αυτές μπορούν να τις ενεργοποιήσουν αποκτώντας κάποιο από τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους.

Στην εφαρμογή προβάλλεται επίσης η υπηρεσία Digital Οnboarding που δίνει την ευκαιρία για να ξεκινήσετε την τραπεζική σας σχέση από το κινητό σας και η οποία απευθύνεται κατεξοχήν στο φοιτητικό κοινό.

Το Check In Class και η λειτουργικότητα Check In Class Notes έχουν λάβει σειρά από τιμητικές διακρίσεις για την πρωτοτυπία και τις δυνατότητές τους (Marketing Excellence Awards, Mobile Excellence Awards, Impact bite awards, loyalty awards & Ermis Awards).

Περισσότερα για το Check In Class στο https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/check-in-class-app.

A Story About