Οι δράσεις μας

Σημαντικές διακρίσεις στα
Digital Finance Awards 2023


2 Μαρτίου 2023 | 5'

H Τράπεζα Πειραιώς έλαβε 4 σημαντικές διακρίσεις στα Digital Finance Awards 2023, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications στις 22/02/2023, επιβραβεύοντας έτσι σημαντικά και καινοτόμα έργα στην πορεία του ευρύτερου ψηφιακού μετασχηματισμού της Τράπεζας.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα Πειραιώς απέσπασε:

  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Green / ESG Initiative or product για την υπηρεσία Digital Customer Onboarding – Εξυπηρέτηση στη Νοηματική Γλώσσα και μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος η οποία συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών δεικτών καθώς ο πελάτης δεν χρειάζεται να επισκεφτεί το κατάστημα. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική Τράπεζα που υποστηρίζει την εξυπηρέτηση στην Νοηματική Γλώσσα, κατά την διαδικασία απόκτησης Τραπεζικής σχέσης (digital onboarding).

  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Digital Product Launch για την υπηρεσία «Μετατροπή συναλλαγών σε δόσεις» που προσφέρεται μέσω winbank web banking και winbank mobile app, όπου ο πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατρέψει έως και σε 12 άτοκες δόσεις τις αγορές που έχει πραγματοποιήσει με την πιστωτική του κάρτα.  Η υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»  προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική Τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει την παραπάνω υπηρεσία στους πελάτες - κατόχους πιστωτικών καρτών της.

  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Internet Banking για την υπηρεσία winbank web banking, μία ολοκληρωμένη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία για την εκτέλεση καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών, την απόκτηση νέων προϊόντων, την αξιοποίηση εργαλείων οικονομικού προγραμματισμού και την πραγματοποίηση μη συναλλακτικών υπηρεσιών. Μέσω της winbank o πελάτης απολαμβάνει πρωτοποριακές και μοναδικές ψηφιακές υπηρεσίες στον χώρο του Digital Banking.

  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Paperless Digital Initiative για την υπηρεσία winbank remote signing η οποία επιτρέπει στον πελάτη να υπογράφει ψηφιακά, έγγραφα που τους επικοινωνεί η Τράπεζα Πειραιώς.

Η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες της και αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες φροντίζει για την εξέλιξη των ψηφιακών καναλιών, winbank web banking και winbank mobile app, με νέες και καινοτόμες υπηρεσίες για να καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες τους.