Οι δράσεις μας

Σημαντικές διακρίσεις στα
Digital Finance Awards 2023


2 Μαρτίου 2023 | 5'

H Τράπεζα Πειραιώς έλαβε 4 σημαντικές διακρίσεις στα Digital Finance Awards 2023, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications στις 22/02/2023, επιβραβεύοντας έτσι σημαντικά και καινοτόμα έργα στην πορεία του ευρύτερου ψηφιακού μετασχηματισμού της Τράπεζας.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα Πειραιώς απέσπασε:

  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Green / ESG Initiative or product για την υπηρεσία Digital Customer Onboarding – Εξυπηρέτηση στη Νοηματική Γλώσσα και μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος η οποία συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών δεικτών καθώς ο πελάτης δεν χρειάζεται να επισκεφτεί το κατάστημα. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική Τράπεζα που υποστηρίζει την εξυπηρέτηση στην Νοηματική Γλώσσα, κατά την διαδικασία απόκτησης Τραπεζικής σχέσης (digital onboarding).

  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Digital Product Launch για την υπηρεσία «Μετατροπή συναλλαγών σε δόσεις» που προσφέρεται μέσω Piraeus e-banking και Piraeus app, όπου ο πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατρέψει έως και σε 12 άτοκες δόσεις τις αγορές που έχει πραγματοποιήσει με την πιστωτική του κάρτα.  Η υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»  προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική Τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει την παραπάνω υπηρεσία στους πελάτες - κατόχους πιστωτικών καρτών της.

  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Internet Banking για την υπηρεσία Piraeus e-banking, μία ολοκληρωμένη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία για την εκτέλεση καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών, την απόκτηση νέων προϊόντων, την αξιοποίηση εργαλείων οικονομικού προγραμματισμού και την πραγματοποίηση μη συναλλακτικών υπηρεσιών. Μέσω του Piraeus e-banking o πελάτης απολαμβάνει πρωτοποριακές και μοναδικές ψηφιακές υπηρεσίες στον χώρο του Digital Banking.

  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Paperless Digital Initiative για την υπηρεσία remote signing η οποία επιτρέπει στον πελάτη να υπογράφει ψηφιακά, έγγραφα που τους επικοινωνεί η Τράπεζα Πειραιώς.

Η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες της και αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες φροντίζει για την εξέλιξη των ψηφιακών καναλιών, Piraeus e-banking και Piraeus app, με νέες και καινοτόμες υπηρεσίες για να καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες τους.