Οι δράσεις μας

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον
11o Ημιμαραθώνιο Αθήνας


17 Μαρτίου 2023 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2023, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 19 Μαρτίου 2023, στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας που χειροκροτούν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, θα δώσει δυναμικό παρών με ένα εντυπωσιακό set up στην οδό Φιλελλήνων και Λ. Βασιλίσσης Σοφία, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει ενεργά με την δρομική ομάδα της, την Winners Running Team, με 250 συμμετέχοντες.

Επιπλέον, στον αγώνα FAMILY RUN by Piraeus Bank, παιδιά ηλικίας 6-10 ετών θα τρέξουν την απόσταση ενός χιλιομέτρου, μαζί με τον γονέα τους.

Η εκκίνηση του FAMILY RUN θα γίνει στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στο Βυζαντινό Μουσείο, με τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη).

Στο σημείο της εκκίνησης θα βρεθεί και η μασκότ του yellow, όπου θα μοιράσει δώρα και θετικά vibes τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους συμμετέχοντες!

Δείτε τα Βασικά στοιχεία για τη διαδρομή των 21,1χλμ

Δείτε τα Βασικά στοιχεία για τη διαδρομή των 5χλμ

Ο αθλητισμός παραμένει στο επίκεντρο της κοινωνικής δραστηριότητας, και για εμάς στην Τράπεζα Πειραιώς είναι προτεραιότητα, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης, η στήριξή του.

Καλή Επιτυχία!

A Story About