Οι δράσεις μας

Ανανεωμένο Check In Class app για Φοιτητές

piraeusbank.gr

24 Ιανουαρίου 2023 | 5'

Σπουδαίος γίνεσαι όταν μοιράζεσαι τη γνώση!

Με το ανανεωμένο Check In Class app συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Check In Class» της Τράπεζας Πειραιώς για τους φοιτητές, μαζί με την λειτουργικότητα «Check In Class Notes» που τους δίνει τη δυνατότητα για ανταλλαγή σημειώσεων. Οι φοιτητές – χρήστες «ανεβάζουν» τις σημειώσεις από τα μαθήματα, αλλά και τις γνώσεις τους, και μαζεύουν Points.  Ήδη στο Check In Class app έχουν ανεβεί 20.000 σημειώσεις.

Για το πρώτο «ανέβασμα» σημειώσεων αποδίδονται στους χρήστες 2.500 Points ενώ οι φοιτητές μπορούν να «κατεβάσουν» τις σημειώσεις του τμήματος τους που τους ενδιαφέρουν δίνοντας οι ίδιοι Points στον χρήστη που τις έχει «ανεβάσει».

Οι πόντοι που συγκεντρώνουν, αυξάνουν τις συμμετοχές τους για την Μεγάλη Κλήρωση κάθε εξαμήνου στην οποία μπορούν να κερδίσουν 15 Tablets και 15 Prepaid Gift Cards. Τις συμμετοχές αυτές έχουν τη δυνατότητα να τις ενεργοποιήσουν αποκτώντας κάποιο από τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow, μπορούν να μετατρέψουν τους πόντους σε yellows και να τους χρησιμοποιήσουν στις συναλλαγές με τις επιχειρήσεις-συνεργάτες του προγράμματος.

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να ανεβάσετε σημειώσεις στο ακόλουθο βίντεο:


Κάθε φορά που οι φοιτητές κάνουν Check In από το smartphone τους, μαθαίνουν αν κέρδισαν το “instant” δώρο (μια Πειραιώς Prepaid Gift Mastercard αξίας €10), σε στιγμιαία κλήρωση που πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής Check In Class app.

Μέχρι στιγμής 30.000 φοιτητές έχουν κερδίσει το instant δώρο και 420 τα δώρα της Μεγάλης Κλήρωσης (Tablets και  Prepaid Gift Cards €50).

Το Check In Class app και η λειτουργικότητα Check In Class Notes έχουν αποσπάσει μια σειρά από τιμητικές διακρίσεις (Marketing Excellence Awards, Mobile Excellence Awards, Impact bite awards, loyalty awards & Ermis Awards).

Μάθετε περισσότερα για το Check In Class στο https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/check-in-class-app.


A Story About