Οι δράσεις μας

Σπουδάζεις; Κατέβασε το ανανεωμένο
Check In Class app & κέρδισε


29 Νοεμβρίου 2022 | 5'

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια; Κατέβασε το ανανεωμένο Check In Class app και κέρδισε!

Με το ανανεωμένο Check In Class app συνεχίζεται και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Check In Class» της Τράπεζας Πειραιώς για τους φοιτητές, μαζί με τη λειτουργικότητα «Check In Class Notes».

Εάν είσαι φοιτητής και θέλεις να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα, κατεβάζεις απλώς την εφαρμογή Check In Class app στο smartphone, κάνεις check in και μαθαίνεις στη στιγμή αν κέρδισες μια Πειραιώς Prepaid Gift Mastercard αξίας €10.

Κάθε φοιτητής ή φοιτήτρια συλλέγει συμμετοχές μέσα από την απόκτηση κάποιου προϊόντος της Τράπεζας, για τις κληρώσεις που θα του φέρουν μεγαλύτερα δώρα: tablets και Prepaid Gift Cards αξίας 50€.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και οι εγγεγραμμένοι στα Ιδιωτικά Κολέγια, για το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών.

Μια ακόμη λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι το “Check In Class Notes”. Οι φοιτητές – χρήστες ανταλλάσσουν με τους συμμαθητές τους τις σημειώσεις από τα μαθήματα αλλά και τις γνώσεις τους, μαζεύουν Points και «ξεκλειδώνουν» Badges. Για το πρώτο ανέβασμα σημειώσεων αποδίδονται στους χρήστες 2.500 Points που μπορούν να μετατρέψουν σε yellows.

Κάθε φορά που οι φοιτητές κάνουν Check In από το smartphone τους, μαθαίνουν αν κέρδισαν το “instant” δώρο σε στιγμιαία κλήρωση που πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής Check In Class app.

Παράλληλα, συλλέγουν Points και συμμετοχές για κληρώσεις μεγαλύτερων δώρων. Τις συμμετοχές αυτές μπορούν να τις ενεργοποιήσουν αποκτώντας κάποιο από τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους.

Στη Μεγάλη Κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για το Εαρινό Εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς, τυχεροί φοιτητές, ως επιβράβευση για τη συνέπειά τους στη μάθηση και τη γνώση, κέρδισαν 15 Tablets και 15 Prepaid Gift Cards. Το μήνυμα «Όσα περισσότερα Check In Class κάνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις» έχει ήδη αγκαλιαστεί από περισσότερους από 100.000 φοιτητές σε 80 πόλεις σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας που έχουν συμμετάσχει στην ενέργεια. Το Check In Class και η λειτουργικότητα Check In Class Notes έχουν αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις (Marketing Excellence Awards, Mobile Excellence Awards, Impact bite awards, loyalty awards & Ermis Awards).

Μέχρι στιγμής 30.000 φοιτητές έχουν κερδίσει το instant δώρο και 420 τα δώρα της Μεγάλης Κλήρωσης (Tablets και  Prepaid Gift Cards €50).

Στην εφαρμογή παρουσιάζεται επίσης το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς που συνδέει την εκπαίδευση των νέων με την αγορά εργασίας, ώστε να ενημερωθούν οι φοιτητές και ειδικά οι τελειόφοιτοι για τη δυνατότητα που υπάρχει, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς αιχμής που θα τους βοηθήσουν να βρουν εργασία.

Περισσότερα για το Check In Class στο https://www.piraeusbank.gr/en/idiwtes/check-in-class-app.

A Story About