Καθημερινή Τραπεζική

Πως επηρεάζει η πορεία των αγορών τις επιλογές στις επενδύσεις


14 Οκτωβρίου 2022 | 5'

Με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο παγκόσμιο προσκήνιο και τον πληθωρισμό να πλήττει την αγοραστική αξία των χρημάτων μας περισσότερο από ποτέ, ο προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η διαχείριση των συναισθημάτων σε σχέση με την πορεία των αγορών και η αξιοποίηση της επαγγελματικής διαχείρισης αποτελούν ενδεδειγμένες τακτικές, καθώς επενδυτικές λύσεις όχι μόνο υπάρχουν αλλά λόγω της αυξημένης μεταβλητότητας καθίστανται αναγκαίες περισσότερο από ποτέ.

Η ύπαρξη διαφοροποιημένου επενδυτικού χαρτοφυλακίου υπό τη διαχείριση επαγγελματιών της αγοράς αποτελεί ορθολογική λύση σ’ αυτό το περιβάλλον.

Στο Personal Banking διαθέτουμε την Υπηρεσία Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου, μια υπηρεσία που μέσω των χαρτοφυλακίων «Πειραιώς Optimum», προσφέρει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης των κεφαλαίων σας.

Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε, είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη, να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και να συζητήσετε ακόμα και άλλες εναλλακτικές προτάσεις που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ: Επενδυτικά Χαρτοφυλάκια Πειραιώς Optimum | Τράπεζα Πειραιώς (piraeusbank.gr)


ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

A Story About