Οι δράσεις μας

Greece Race for the Cure 2022

piraeusbank.gr

5 Οκτωβρίου 2022 | 5'

Μεγάλη συμμετοχή και βράβευση της ομάδας μας

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζοντας σταθερά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», έδωσε το δυναμικό παρών στη δράση για 10η συνεχή χρονιά.

Ένα παρών τόσο ηχηρό και συλλογικό, που ανέβασε την ομάδα μας στη λίστα με τις 5 μεγαλύτερες ομάδες της δράσης, με αποτέλεσμα τη βράβευση μας.

Η ομάδας μας με περισσότερες από 280 συμμετοχές, στα 5 χλμ, στα 2 χλμ, καθώς και virtually, ήταν η 5η μεγαλύτερη και έλαβε αναμνηστικό βραβείο. Με συγκίνηση και υπερηφάνεια διαδώσαμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

​​​​​​​​​​​​​​Ευχαριστούμε όλες και όλους τις συναδέλφους τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τις φωτογραφίες που μας έστειλαν από όλη την Ελλάδα.

Δίνουμε ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση το 2023!



Λίγα
λόγια για το Greece Race for the Cure

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και 2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται από το «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Τα έσοδα της δράσης, χρηματοδοτούν δωρεάν προγράμματα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και στήριξης γυναικών με εμπειρία καρκίνου του μαστού σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

A Story About