Οι δράσεις μας

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον
39ο Μαραθώνιο Αθήνας


20 Οκτωβρίου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 12 & 13 Νοεμβρίου και στο οποίο λαμβάνουν μέρος χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των δρομέων.

Η Τράπεζα Πειραιώς, θα βρίσκεται εκεί ως Επίσημος Χορηγός με σειρά δράσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Θα σας δίνει τον ρυθμό και θα σας εμψυχώνει με μια ηχητική έκπληξη στη διάρκεια της διαδρομής και με Pace Runners που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τον χρόνο που έχετε βάλει στόχο.

Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες θα συνθέσουν μια δυνατή ομάδα Pace Runners για την Τράπεζα Πειραιώς. Εντοπίστε τους στην εκκίνηση του κάθε group ή κατά την διάρκεια της διαδρομής από τα διακριτικά t-shirts και τις εξαρτήσεις/σημαίες με τους χρόνους που τους αντιστοιχούν. Ακολουθήστε τους και κλειδώστε την επίτευξη του στόχου σας.

Μάθετε περισσότερα για τους Pace Runners της Τράπεζας Πειραιώς.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα σας, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Περίπτερο της Τράπεζας Πειραιώς που θα βρίσκεται απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες.  

Μάθετε τα ρεκόρ καθώς και χρήσιμα tips των αγώνων δρόμου του Μαραθωνίου Αθήνας!

Με την παρουσία της, η Τράπεζα Πειραιώς θα φροντίσει να κάνει τον αγώνα μια ευχάριστη εμπειρία άθλησης και προσωπικής προσπάθειας.

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ανάπτυξη του well-being στους εργαζομένους της, έχει δημιουργήσει την Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία λαμβάνει μέρος σε όλα τα δρομικά events ανά την Ελλάδα. Η Piraeus Bank Winners Running Team συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022» με 200 δρομείς - 40 συμμετοχές στα 42χλμ, 110 συμμετοχές στα 10χλμ και 50 συμμετοχές στα 5χλμ.
A Story About