Οι δράσεις μας

winbank mobile: No.1 Mobile Banking App στη Δυτική Ευρώπη

blog

9 Σεπτεμβρίου 2022 | 5'

winbank mobile: The Best Mobile Banking App in Western Europe for 2022

Για ακόμα μια φορά η Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, ξεχώρισε στα Global Finance Awards 2022, τον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Διεθνούς κύρους Αμερικάνικο περιοδικό Global Finance, για την ανάδειξη των καλύτερων υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής παγκοσμίως.

Η εφαρμογή winbank mobile αναδείχθηκε ως η κορυφαία mobile banking εφαρμογή στη Δυτική Ευρώπη, αποσπώντας το βραβείο «The Best Mobile Banking App in Western Europe for 2022».

Στα Global Finance Awards συμμετέχουν οι μεγάλες Τράπεζες του κόσμου και η αξιολόγηση των συμμετεχόντων γίνεται από επιτροπή με διεθνή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας και των Τραπεζών. Τα κριτήρια της αξιολόγησης, μεταξύ άλλων, ήταν ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι σύγχρονες μεθοδολογίες που ακολουθεί η winbank καθώς και η πληθώρα δυνατοτήτων που προσφέρονται στον πελάτη, μέσα από την εφαρμογή winbank mobile.

Η κορυφαία αυτή διάκριση οφείλεται στην πιστή εφαρμογή της ολοκληρωμένης στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού της Τράπεζας, η οποία υλοποιείται τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα με τον σχεδιασμό σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρεται ολοένα αυξανόμενος αριθμός λειτουργιών και δυνατοτήτων μέσω των ψηφιακών καναλιών της winbank.

Με τη δέσμευση να παρέχει πρωτοποριακές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, η winbank συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, εξασφαλίζοντας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μέσα στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον Τραπεζικής που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

A Story About