Smart Living

Προγράμματα ασφάλισης υγείας: Οργάνωση & διαχείριση με ένα κλικ

piraeusbank.gr

30 Σεπτεμβρίου 2022 | 5'

Στον απόηχο μιας πανδημίας, είδαμε όλοι πώς η τεχνολογία κατάφερε να μετασχηματίσει ψηφιακά την καθημερινότητά μας. Ήδη αλλάξαμε τον τρόπο που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε, καταναλώνουμε, ζούμε. Η νέα, digital εποχή έχει τη δύναμη να μας φέρνει πιο κοντά με ευκολία, ταχύτητα, αμεσότητα και κυρίως, με ασφάλεια.

Όσο εύκολο και απλό είναι να οργανώνουμε και να ρυθμίζουμε τη ζωή μας συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, πλέον είναι το ίδιο εύκολο να διαχειριζόμαστε τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας μας οnline, για να φροντίζουμε και να προστατεύουμε όσους αγαπάμε, όπου κι αν είμαστε!

Η NN Hellas, σε συνεργασία με την Πειραιώς Financial Holdings, έχει ολοκληρώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και στα νοσοκομειακά προγράμματα υγείας, κι έτσι, προσφέρει πρωτοπόρες ψηφιακές υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε εύκολα και άμεσα υπηρεσίες υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, με πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, διαγνωστικών κέντρων και ιατρών, τώρα είναι πιο απλό από ποτέ, διότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας συνδυασμένο με καινοτόμες ψηφιακές  υπηρεσίες,  είτε μέσω μίας μόνο επίσκεψης σε ένα κατάστημα της Τράπεζας,  είτε μέσω της εξ αποστάσεως υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών της winbank.

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να έχει πλέον εφαρμοστεί στις περισσότερες υπηρεσίες της ΝΝ Hellas, οι δυνατότητες είναι πολλές και στοχεύουν να αναβαθμίσουν την εμπειρία σας ακόμα περισσότερο. Μέσα από τη νέα mobile
εφαρμογή myNN έχετε πλήρη εικόνα για τα ασφαλιστήριά σας, χάρη στην προσωποποιημένη κεντρική σελίδα, που συγκεντρώνει τις σημαντικότερες για εσάς πληροφορίες, σας παρέχει  καλύτερη παρακολούθηση των πληρωμών σας και πρόσβαση στα ηλεκτρονικά σας έγγραφα όπου και αν βρίσκεστε.

Η επικοινωνία επίσης έχει γίνει ακόμα πιο εύκολη, αφού μπορείτε να λαμβάνετε sms ή email ειδοποιήσεων για πληρωμές, ανανεώσεις, αλλά και ενημερωτικές πληροφορίες για το πρόγραμμά σας, κ.α. Και φυσικά, πλέον προσφέρεται χωρίς κόστος η καινοτόμος  εφαρμογή Dr Online, που δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής πληροφόρησης, ενώ η εφαρμογή  είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Είναι ωραίο να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο, ενώ παράλληλα θα έχετε κάποιον δίπλα σας, έτοιμο να καλύψει κάθε απρόοπτο, κάθε ανάγκη υγείας, κάθε δύσκολη στιγμή. Το  μόνο που εσείς πρέπει να φροντίσετε, είναι να έχετε φορτισμένη τη συσκευή σας!


*Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.

A Story About