e-banking

Pay & Save: H αποταμίευση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ


13 Σεπτεμβρίου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει κάθε μικρή ή μεγάλη αποταμιευτική προσπάθεια προσφέροντας λύσεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες.  Με την υπηρεσία “Pay & Save”, ο πελάτης αποταμιεύει εύκολα κάνοντας τις καθημερινές του αγορές με τη χρεωστική του κάρτα.

Το “Pay & Save” είναι η σύγχρονη μορφή της παλιάς κοινής συνήθειας να αδειάζει κανείς καθημερινά τα ψιλά από την τσέπη του σε ένα κουμπαρά, βάζο ή κουτί.

Η υπηρεσία Pay & Save παρέχει τη δυνατότητα αποταμίευσης κάθε φορά που πληρώνεις με τη χρεωστική σου κάρτα και χωρίς καμία ενέργεια από πλευράς σου.
Η διαδικασία είναι απλή. Σε κάθε αγορά δίνεις τη χρεωστική κάρτα για να πληρώσεις και το ποσό πληρωμής στρογγυλοποιείται αυτόματα προς τα πάνω, στο πλησιέστερο ευρώ. Τα «ψιλά» αυτά, που περισσεύουν, μεταφέρονται αυτόματα σε ένα αποταμιευτικό λογαριασμό.

Αξίζει άραγε; Αρκεί να σκεφτείς ότι τα ρέστα των €0,50 που παίρνεις από τον πρωινό σου καφέ, αντιστοιχούν σε περίπου €180 τον χρόνο. Αν προσθέσεις και τα ρέστα από άλλες καθημερινές αγορές, το ποσό που μπορείς τελικά να μαζέψεις χωρίς κόπο, αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Το Pay & Save διατίθεται δωρεάν και μπορείς να εγγραφείς εύκολα και άμεσα μέσω του:

  • winbank web banking (επιλογή «Αγορές & Αιτήσεις» → «Υπηρεσία Αποταμίευσης Pay & Save»)  ή
  • winbank mobile app (επιλογή «Διαχείριση υπηρεσιών» → «Pay & Save»)

Με το Pay & Save μπορείς να πετύχεις εύκολα έναν μικρό στόχο αποταμίευσης, ή να φθάσεις πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση ενός μεγαλύτερου!




Ανακάλυψε τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία από την Τράπεζα Πειραιώς.
Κάνουμε μαζί, ένα βήμα στο αύριο.


A Story About