Επιχειρείν

Δύο Χρόνια «Ψωνίζω στη Γειτονιά»


19 Σεπτεμβρίου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε πριν από 2 χρόνια το καινοτόμο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά» για να στηρίξει τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Το πρόγραμμα ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες αλληλοϋποστήριξης που έχουν κοινές ανάγκες και στόχους.
Προσφέροντας κίνητρα στους καταναλωτές, η πρωτοβουλία γίνεται συμμετοχική, προάγει το αίσθημα αλληλεγγύης και ανοίγει νέους δρόμους και προοπτική στις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτή την πρωτοβουλία, η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζεται με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Στα δύο χρόνια λειτουργίας του, στο πρόγραμμα συμμετέχουν πανελλαδικά 25.000 επιχειρήσεις, 100.000 εργαζόμενοι και 1.000.000 καταναλωτές περίπου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στη winbank, κάτοχοι epay POS της epay που διατηρούν φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 κλάδους της οικονομίας (άνθη – φυτά, αυτοκίνητα, βιβλιοπωλεία, παιχνίδια – ψυχαγωγία, ένδυση – υπόδηση – αθλητικά είδη, εστιατόρια – μπαρ – καφέ, ηλεκτρονικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλλυντικά – ομορφιά, κοσμήματα – οπτικά, υλικά – χρώματα και γενικώς είδη σπιτιού, τουριστικά, τρόφιμα – ποτά, φαρμακεία).

Ενδεικτικά:

  • 4.300 επιχειρήσεις εστίασης
  • 2.900 Φαρμακεία
  • 2.200 εμπορικές επιχειρήσεις ενδυμάτων, υποδημάτων
  • 5.000 επιχειρήσεις με τρόφιμα και ποτά

Οι επιχειρήσεις του «Ψωνίζω στη Γειτονιά» απολαμβάνουν προνόμια και προσφορές όπως την προβολή στο psonizostigeitonia.gr και στα προωθητικά μέσα της ενέργειας. Με τη συμμετοχή τους στο yellow business, το πρόγραμμα καθημερινής επιβράβευσης για Μικρές Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες, απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και δυνατότητα εξαργύρωσης yellows πελατών από το τερματικό POS.

Ήδη 13.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν γίνει σημεία εξαργύρωσης yellows παρέχοντας μια επιπλέον ευκολία στους πελάτες τους.

Στα 2 χρόνια λειτουργίας του «Ψωνίζω στη Γειτονιά» έχουν πραγματοποιηθεί κληρώσεις και έχουν δοθεί πλούσια δώρα σε επιχειρήσεις και καταναλωτές, ενώ ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνεχώς με ενέργειες, στηρίζοντας τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την προοπτική της μικρής επιχείρησης στο σύγχρονο περιβάλλον ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα.

Η ζωή, συμβαίνει στη γειτονιά. Και είναι οι μικρές επιχειρήσεις που της δίνουν ζωή.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα στο https://www.psonizostigeitonia.gr/

A Story About