Καθημερινή Τραπεζική

Οι πληρωμές γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, όταν τα πάντα είναι στο χέρι σου!

piraeusbank.gr

27 Σεπτεμβρίου 2022 | 5'

Πλέον, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι για την πραγματοποίηση πληρωμών.  Η Τράπεζα Πειραιώς, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη για ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στις καθημερινές του συναλλαγές, διαθέτει μία σειρά από ψηφιακά πορτοφόλια για την πραγματοποίηση ανέπαφων αγορών σε φυσικά καταστήματα και online, χωρίς ο χρήστης να έχει μαζί τη φυσική του κάρτα.

Οι τρόποι Smart Payments που παρέχονται από την Τράπεζα Πειραιώς για τις κάρτες Visa & Mastercard είναι:

Apple Pay
Πλήρωσε γρήγορα και με ασφάλεια με το Apple Pay, ανέπαφα σε φυσικά καταστήματα και online με τις Apple συσκευές που χρησιμοποιείς καθημερινά και τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!  

Google Pay
Πραγματοποίησε γρήγορα και εύκολα ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, πλησιάζοντας απλά το Android κινητό ή smartwatch σου στο τερματικό POS, καθώς και online πληρωμές σε εφαρμογές και ιστότοπους εμπόρων απλά επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Google Pay!

Garmin Pay
Είσαι λάτρης των σπορ και της τεχνολογίας και το Garmin smartwatch είναι ήδη μέρος της καθημερινότητάς σου; Τώρα, μπορείς να αφήσεις το πορτοφόλι, τα μετρητά και το smartphone σου στο σπίτι και να κάνεις τις συναλλαγές σου ανέπαφα μέσω του Garmin smartwatch σου και με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Fitbit Pay
Άφησες το πορτοφόλι ή ακόμα και το smartphone σου στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Τώρα μπορείς να κάνεις ανέπαφες αγορές με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας μόνο το Fitbit smartwatch ή tracker σου.





Ανακάλυψε τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία από την Τράπεζα Πειραιώς.
Κάνουμε μαζί, ένα βήμα στο αύριο.


A Story About