e-banking

Διαχείριση οικονομικών και στις διακοπές


5 Αυγούστου 2022 | 5'

Διατήρησε τον έλεγχο των οικονομικών σου και στις διακοπές σου μέσω Piraeus e-banking

Μπορείς να ελέγχεις τι ξοδεύεις με τα εργαλεία οικονομικής διαχείρισης του Piraeus e-banking με τα οποία μπορείς να οργανώνεις καλύτερα τα οικονομικά σου, να παρακολουθείς τις δαπάνες σου και να θέτεις στόχους αποταμίευσης.

Ενότητα «Οι Συναλλαγές μου»

  • Βλέπεις συγκεντρωμένες σε ένα σημείο όλες τις συναλλαγές σου, από όλους τους καταθετικούς λογαριασμούς και τις κάρτες σου.
  • Για τον καλύτερο έλεγχο των συναλλαγών, κάθε συναλλαγή κατηγοριοποιείται αυτόματα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Ενδεικτικά, οι αγορές που πραγματοποιείς στο σούπερ μάρκετ με χρήση καρτών της Τράπεζας Πειραιώς, κατηγοριοποιούνται αυτόματα στην κατηγορία «Σπίτι» και στην υποκατηγορία «Σούπερ Μάρκετ».
  • Αν θέλεις, μπορείς με πολύ εύκολο τρόπο να αλλάξεις την κατηγορία και υποκατηγορία της συναλλαγής, αλλά και να δημιουργήσεις κανόνες ώστε οι συναλλαγές με την ίδια περιγραφή, να κατηγοριοποιούνται αυτόματα στην κατηγορία που σε εξυπηρετεί.

Ενότητα «Οι Δαπάνες μου»

  • Μπορείς να παρακολουθείς τις δαπάνες σου για τον τρέχοντα μήνα, ανά κατηγορία δαπανών.
  • Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις «Στόχους Δαπανών», δηλαδή να ορίσεις τα ποσά που δεν θα ήθελες να υπερβείς μέσα στον μήνα για κάθε κατηγορία δαπάνης. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή, που βρίσκονται οι δαπάνες σου σε σχέση με τα ποσά που έχεις προϋπολογίσει.

Ενότητα «Οι Στόχοι Αποταμίευσής μου»

  • Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργείς τους δικούς σου στόχους αποταμίευσης, να ορίζεις δηλαδή τους στόχους για τους οποίους επιθυμείς να αποταμιεύεις. Επιλέγεις εσύ πώς θα «τροφοδοτείς» τους στόχους σου και, ανά πάσα στιγμή, μπορείς να παρακολουθείς το αποτέλεσμα της αποταμιευτικής σου προσπάθειας