Καθημερινή Τραπεζική

Νέα καινοτόμα υπηρεσία
«Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις»

piraeusbank.gr-

8 Ιουλίου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη για ταχύτητα,  ευκολία και καλύτερο προγραμματισμό στις καθημερινές του συναλλαγές, προσφέρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη νέα υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις».  

H νέα υπηρεσία που παρέχεται μέσω της winbank, επιτρέπει στους κατόχους πιστωτικών καρτών της Τράπεζας να πληρώνουν με δόσεις τις αγορές τους, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση με την οποία πραγματοποιούν τη συναλλαγή, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Τράπεζας μπορούν να αποπληρώνουν τις συναλλαγές τους έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, γρήγορα και απλά μέσω του winbank web banking και του winbank mobile app.

Πρόκειται για έναν καινοτόμο και ευέλικτο τρόπο πληρωμής, ο οποίος διευκολύνει τον οικονομικό προγραμματισμό των κατόχων πιστωτικών καρτών στις καθημερινές τους αγορές, το supermarket, τα έξοδα διακοπών, τη διασκέδασή τους, τις πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας και ασφαλίστρων, την εξόφληση άλλων υποχρεώσεών τους καθώς και όποια άλλη συναλλαγή επιθυμούν.


Ποια είναι η διαδικασία;

H διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη και πραγματοποιείται online μέσω winbank web banking και winbank mobile app:

  1. Πραγματοποιείς τη συναλλαγή που επιθυμείς με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς (π.χ αγορά στο supermarket, πληρωμή ρεύματος ή online αγορά αεροπορικών εισιτηρίων κτλ)
  2. Συνδέεσαι στη winbank με τους κωδικούς σου και επιλέγεις:

    • τις κινήσεις πιστωτικών καρτών ή την πιστωτική σου κάρτα
    • την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις», στις «Σχετικές Υπηρεσίες» (στο web) / στις «Επιλογές» κάρτας (στο mobile)
    • τη συναλλαγή που επιθυμείς να μετατρέψεις σε δόσεις
    • το πλήθος των δόσεων
    • Ακολουθείς τα βήματα επιβεβαίωσης και ολοκλήρωσης


Το αίτημα μετατροπής πραγματοποιείται για εφάπαξ πληρωμές αγαθών ή και υπηρεσιών των τελευταίων 30 ημερών, αξίας από 30€ και άνω. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.



Ανακάλυψε τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία από την Τράπεζα Πειραιώς. Κάνουμε μαζί, ένα βήμα στο αύριο.