e-banking

Piraeus e-loan: Το online δάνειο


28 Ιουλίου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς σταθερά προσανατολισμένη στη στρατηγική κατεύθυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού και  με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει στους πελάτες ψηφιακές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει το καταναλωτικό δάνειο Piraeus e-loan.

Οι έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν καλύπτονται γρήγορα και με ένα κλικ από τον υπολογιστή του σπιτιού σου, μέσω του πρώτου online καταναλωτικού δανείου, για ποσά αίτησης από € 500,00 έως € 15.000,00.

Σε τρία απλά βήματα, μέσω του Piraeus e-banking, καταχωρείς ηλεκτρονικά την αίτησή σου οποιαδήποτε στιγμή και το δάνειό σου εκταμιεύεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα:

1. Σχεδιάζεις το δάνειο σου

Μέσω του ειδικού calculator σχεδιάζεις το δάνειο που επιθυμείς επιλέγοντας το ποσό και τη διάρκεια αποπληρωμής διαμορφώνοντας  τη δόση που σε καλύπτει.

2. Καταχωρείς την αίτησή σου

Επιβεβαιώνεις τα βασικά στοιχεία, επισυνάπτεις τα απαραίτητα οικονομικά έγγραφα και καταχωρείς την αίτηση.

3.Το δάνειό σου εκταμιεύεται

Πραγματοποιείται η αξιολόγηση του αιτήματός σου και ενημερώνεσαι άμεσα για το αποτέλεσμα μέσω SMS στο κινητό σου τηλέφωνο και με ειδοποίηση στο Piraeus e-banking. Με την έγκριση του αιτήματος και την υπογραφή των συμβατικών εγγράφων, με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή, τα χρήματα πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό σου.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας λαμβάνεις πλήρη ενημέρωση, με SMS στο κινητό σου και μέσω ειδοποιήσεων στο Piraeus e-banking. Τα συμβατικά έντυπα αποστέλλονται στο e-mail σου.

Το προϊόν χορηγείται σύμφωνα με τα πιστοδοτικά κριτήρια της Τράπεζας Πειραιώς



Δες τα βήματα:


Ανακάλυψε τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία από την Τράπεζα Πειραιώς.

Κάνουμε μαζί, ένα βήμα στο αύριο.

A Story About