Επιχειρείν

Instant Payments
Οι πληρωμές της επιχείρησής σας σε 10’’

blog

1 Ιουνίου 2022 | 5'

Διαχειριστείτε με ευελιξία τις πληρωμές της επιχείρησής σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποστείλετε έμβασμα μέσω Instant Payments, χρησιμοποιώντας τη winbank και ολοκληρώστε τις σε 10 δευτερόλεπτα.

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που σας παρέχει η Τράπεζα Πειραιώς για άμεση κάλυψη των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων μέσω Instant Payments, απολαμβάνετε μοναδικά πλεονεκτήματα. Πλέον, έχετε την ευελιξία να ολοκληρώνετε τις πληρωμές της επιχείρησής σας κάθε στιγμή (24/7/365), σε ένα διευρυμένο δίκτυο συμμετεχουσών τραπεζών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Εφόσον μεταφέρετε τα χρήματα, το ποσό διατίθεται στον παραλήπτη εντός 10 δευτερολέπτων. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα άμεσης εξόφλησης των υποχρεώσεών σας σε προμηθευτές και συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικά για τις πληρωμές που πραγματοποιείτε σε συμμετέχουσες τράπεζες στην Ελλάδα, το ποσό πιστώνεται ολόκληρο στον δικαιούχο, χωρίς έξοδα για τον ίδιο από την τράπεζά του.

Για να πραγματοποιήσετε έμβασμα με χρήση Instant Payments, επιλέγετε την άμεση προτεραιότητα κατά τη διενέργεια της πληρωμής σας, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις (Τράπεζα, ποσό, καταχώρηση IBAN). Ολοκληρώστε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια, από όπου και αν βρίσκεστε μέσω winbank web banking και winbank mobile app.

Η μεταφορά των χρημάτων εκτελείται και πιστώνεται στον λογαριασμό του δικαιούχου, εντός 10 δευτερολέπτων. Εάν η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς, τα χρήματα επιστρέφονται στον λογαριασμό σας, εντός 10 δευτερολέπτων.

A Story About