Επιχειρείν

yellow business: Η καθημερινότητα του επιχειρηματία γίνεται πιο εύκολη

blog

17 Μαΐου 2022 | 5'

H Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει καθημερινή επιβράβευση σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με το Πρόγραμμα yellow business.

Με το yellow business, οι επιχειρήσεις επιβραβεύονται κάνοντας τις καθημερινές επαγγελματικές τους συναλλαγές, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν αποκλειστικές business προσφορές από επιλεγμένους Συνεργάτες του Προγράμματος yellow.

H συμμετοχή μίας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία στο yellow business είναι εύκολη καθώς χρειάζεται μόνο την χρεωστική κάρτα Business Debit ή την πιστωτική κάρτα Business Credit της Τράπεζας Πειραιώς.

Στην περίπτωση του ελεύθερου επαγγελματία η συμμετοχή στο yellow business, προϋποθέτει την εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow. Αν δεν είσαι ήδη Μέλος, μπορείς να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, του winbank mobile app ή του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας. Στη συνέχεια μόλις αποκτήσεις την Business Debit ή Business Credit κάρτα, μέσω του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς γίνεσαι και Μέλος του yellow business. Σε περίπτωση που είσαι ήδη Μέλος του yellow και κάτοχος Business Debit ή Business Credit κάρτας, τότε είσαι αυτόματα και Μέλος του yellow business!

Στην περίπτωση των Νομικών Προσώπων, η επιχείρηση μπορεί να γίνει Μέλος του yellow business εξίσου εύκολα! Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της επιχείρησης με μια επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιεί εγγραφή στο Πρόγραμμα yellow business εφόσον έχει ή αποκτήσει εκείνη τη στιγμή την Business Debit κάρτα. Κατά την εγγραφή, επιλέγει τις εταιρικές κάρτες της επιχείρησης που θα έχουν δυνατότητα εξαργύρωσης στους Συνεργάτες του Προγράμματος.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο yellow business κερδίζουν yellows, από τις καθημερινές συναλλαγές τους με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και από άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν όπως: τις εταιρικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, τα επιχειρηματικά δάνεια, το μισθοδοτικό πακέτο και τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.

Τώρα, η επιχείρησή σου κερδίζει όπως δεν κέρδιζε ποτέ!

Η καθημερινότητα του επαγγελματία γίνεται πιο εύκολη.



A Story About