Οι δράσεις μας

Υποτροφίες για Πρωτοετείς Φοιτητές από τη Βόρεια Εύβοια

blog

10 Μαΐου 2022 | 5'
Υποτροφίες σε 34 αποφοίτους Λυκείων του 2021, που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και προέρχονται από τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, χορήγησε η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του προγράμματός της για την στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν στους νέους φοιτητές, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας κ. Χρήστου Μεγάλου. Ο κ. Μεγάλου αναφέρθηκε στην απόφαση της Πειραιώς να στηρίξει με πολλές δράσεις την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, της παραγωγής και της οικονομίας των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος επεσήμανε τη σημασία των δράσεων της Τράπεζας που απευθύνονται στα παιδιά και τους νέους με τους οποίους, όπως είπε, θα ξαναχτιστεί καλύτερη η Βόρεια Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα, εκτός από την χορήγηση των υποτροφιών, υλοποιεί συγκεκριμένες δράσεις που απευθύνονται σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, προσφέροντας διαδραστικούς πίνακες και τάμπλετ, ενώ προχωρά και στην υλοποίηση έργων για τον εξωραϊσμό προαυλίων χώρων Μονάδων Προσχολικής Εκπαίδευσης.

A Story About