Οι δράσεις μας

Loyalty Awards 2022: Κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης το yellow


19 Μαΐου 2022 | 5'

Tο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις για ακόμα μία χρονιά, στο πλαίσιο των Loyalty Awards 2022.

Το yellow κέρδισε 4 κορυφαίες διακρίσεις (3 χρυσά βραβεία και ένα χάλκινο) σε ένα θεσμό που κάθε χρόνο αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών και προσελκύει συμμετοχές από τα μεγαλύτερα brands της ελληνικής αγοράς.



Η εκδήλωση απονομής των Loyalty Awards 2022 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, όπου το yellow απέσπασε:

  • GOLD - Best Banking & Insurance, για το καλύτερο Banking & Insurance πρόγραμμα πιστότητας της ελληνικής αγοράς.

  • GOLD - Best in Omnichannel, για το καλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στην ελληνική αγορά σε όλα τα industries, που αποδεδειγμένα δίνει με 360° πρακτικές, αξία και προνόμια στους πελάτες, χρησιμοποιώντας πολλαπλά φυσικά και ψηφιακά κανάλια επαφής και αλληλεπίδρασης.

  • GOLD - Best In-house Loyalty Team, για την κορυφαία ομάδα loyalty ανεξαρτήτως κλάδου, που συνεισέφερε τα μέγιστα στην αύξηση της αφοσίωσης των πελατών και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών με τη μάρκα, μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προσέγγισης, η οποία θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο.

  • BRONZE - Best B2B Initiative, για το yellow business, το πρόγραμμα πιστότητας εταιρικών πελατών, ανεξαρτήτως κλάδου και επιχειρηματικού αντικειμένου.

Τα βραβεία αυτά είναι μία σημαντική επιβράβευση για εμάς και ενισχύουν ακόμη περισσότερο το στόχο μας ώστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο αύριο!