Επιχειρείν

«Πειραιώς TOURISM 360°» - Στηρίζουμε τις Τουριστικές Επιχειρήσεις


5 Μαΐου 2022 | 5'

Στην Τράπεζα Πειραιώς αναγνωρίζουμε την αξία που προσθέτει ο κλάδος του τουρισμού στην Ελληνική οικονομία. Για αυτό ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που κινούν τον ελληνικό τουρισμό με ειδικά σχεδιασμένες προτάσεις και λύσεις.

Με το Πειραιώς Tourism 360° στηρίζουμε ήδη 11.000 τουριστικές επιχειρήσεις - μέλη του πακέτου, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα, επιβραβεύουμε τη συνολική συνεργασία τους με την Τράπεζα, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης yellow. Πρόκειται για ένα σύνολο εξειδικευμένων λύσεων που καλύπτει τις ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων  για τις καθημερινές τους συναλλαγές:

Η ένταξη μιας επιχείρησης στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο προσφέρει σημαντικά προνόμια, όπως:

  • 50% έκπτωση στα έξοδα εξέτασης αιτήματος χρηματοδότησης τακτής λήξης
  • Έως και 90% έκπτωση στις χρεώσεις για τα εισερχόμενα εμβάσματα STP
  • Δωρεάν διενέργεια μισθοδοσίας της επιχείρησης
  • Δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο στην Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit & στις Εταιρικές Πιστωτικές Κάρτες Διευκόλυνσης Business Visa/Mastercard

Τώρα, οι επιχειρήσεις που είναι ήδη μέλη, αλλά και όσες ενταχθούν στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο, μπορούν να κερδίσουν έως 25.000 yellows επιπλέον για κάθε νέο δάνειο ή / και Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit ή Εταιρική Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης Business Visa/Mastercard, που θα αποκτήσουν έως τις 29/07/2022.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ή προγραμματίστε online τη συνάντησή σας με τον  Επιχειρηματικό Συνεργάτη από την άνεση του γραφείου σας με τη Νέα Υπηρεσία Online Appointment μέσω της winbank και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια του Πειραιώς Tourism 360ο.

A Story About