Οι δράσεις μας

Το 4 day training, το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης των νεών που συμμετέχουν στον 8ο κύκλο του Project Future ξεκίνησε!

blog

4 Μαΐου 2022 | 5'

Ξεκίνησε o 8ος κύκλος του Project Future

Το 4 day training, το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης των νεών που συμμετέχουν στον 8ο κύκλο του Project Future ξεκίνησε!

Οι 191 νέες και νέοι, που συμμετέχουν στον 8ο κύκλο, θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύουν τα soft skills τους και να αλληλεπιδράσουν με στελέχη της αγοράς, καθώς και να παρακολουθήσουν masterclasses με θέματα: Digital Transformation, Financial Literacy, Metaverse.

Κατά την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κ. Χρήστο Μεγάλου, CEO της Τράπεζας Πειραιώς, να κατανοήσουν τον στόχο του προγράμματος για να πάρουν μια γεύση από τα οφέλη και τις εμπειρίες των alumni.

Τη δεύτερη ημέρα, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τα μυστικά για την προετοιμασία ενός καλού βιογραφικού και θα λάβουν tips για την καλύτερη προβολή τους στο Linkedin, και θα λάβουν συμβουλές και κατευθύνσεις από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, στον τομέα του HR.

Την τρίτη ημέρα, ανώτατα στελέχη πρόκειται να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, με βάσει τις δυσκολίες που συνάντησαν κατά τη σταδιοδρομία τους, πώς τις χειρίστηκαν και τι αποκόμισαν, ως στελέχη και ως άνθρωποι, δίνοντας έμπνευση στην επαγγελματική πορεία των συμμετεχόντων.

Τέλος, την τέταρτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν masterclasses, στα οποία οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με το Metaverse μέλλον, θα αναλύσουν χρηματοοικονομικά ζητήματα και θα περιηγηθούν στα στάδια του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Με την ολοκλήρωση του 4day training, οι συμμετέχοντες θα είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν την εξειδίκευση της επιλογής τους σε τομείς του business & της τεχνολογίας:



Ευχόμαστε καλό ταξίδι στους συμμετέχοντες, στον κόσμο του Project Future!

A Story About