Επιχειρείν

Πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά»: Προβολή & Στήριξη Επιχειρήσεων

blog

17 Μαΐου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία των Μικρών Επιχειρήσεων, σχεδίασε το πρόγραμμα Ψωνίζω στη Γειτονιά΄ για να στηρίξει πανελλαδικά τις μικρές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία κάθε γειτονιάς. Πρόκειται για το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα, που αγκαλιάζει τις μικρές επιχειρήσεις, όχι σαν μια μεμονωμένη ενέργεια στήριξής τους, αλλά οργανωμένα, σφαιρικά και με διάρκεια, μέσα από τη δημιουργία μιας κοινότητας.

Συνεργάτη μας έχουμε την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) ως εκπρόσωπο του εμπορικού κόσμου και γενικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα 
΄Ψωνίζω στη Γειτονιά γίνονται μέλη μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας, συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες και επωφελούνται από την προβολή της επιχείρησής τους. Παράλληλα οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν επωφελούνται προνομίων και προσφορών με τη συμμετοχή τους στο νέο είδος καθημερινής επιβράβευσης για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, yellow business.

Οφέλη για την επιχείρηση

Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ επωφελούνται πολλαπλών προνομίων:

  • Προβολή της επιχείρησης στην ιστοσελίδα psonizostigeitonia.gr και στα social media του προγράμματος
  • Δυνατότητα εξαργύρωσης yellows πελατών από το τερματικό epay*
  • Εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις*

*(απαιτείται να συμμετέχουν στο yellow business)

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας και διαθέτουν:

  • φυσικό κατάστημα
  • epay POS
  • winbank

Η καθημερινότητα του επαγγελματία γίνεται πιο εύκολη.



A Story About