Επιχειρείν

Piraeus Alerts: Ενημέρωση για τις εταιρικές τραπεζικές κινήσεις

blog

17 Μαΐου 2022 | 5'

Με το επιχειρηματικό πακέτο της υπηρεσίας Piraeus alerts μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε άμεση ενημέρωση μέσω SMS και email για κινήσεις στους εταιρικούς λογαριασμούς, στις εταιρικές κάρτες (πιστωτικές / προπληρωμένες) και το χρηματιστηριακό χαρτοφυλάκιό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε για προγραμματισμένες πληρωμές της επιχείρησής σας καθώς επίσης και να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με συγκεκριμένες μεταβολές στο χαρτοφυλάκιό σας.

Τώρα, με τα πακέτα ενημέρωσης κινήσεων λογαριασμών (alerts), τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από το Piraeus e-banking, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε με email ή με SMS στο κινητό σας, τη στιγμή που πραγματοποιείται η κάθε συναλλαγή.

Οι ειδοποιήσεις εντάσσονται σε ένα συνδρομητικό πακέτο, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της υπηρεσίας Piraeus e-banking ή μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς. Κάθε πακέτο διαφοροποιείται ανάλογα με τους υποστηριζόμενους τρόπους ενημέρωσης (e-mail & SMS), τη διάρκεια και τις κατηγορίες ειδοποιήσεων που παρέχει, ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες ενημέρωσής σας.

Η υπηρεσία Piraeus alerts σας ειδοποιεί άμεσα για τις κινήσεις που πραγματοποιούνται στους εταιρικούς λογαριασμούς και τις κάρτες της επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των εντολών πληρωμής σας (μελλοντικών, περιοδικών και παγίων), καθώς και τη δραστηριότητα του χαρτοφυλακίου των εταιρικών μετοχών σας. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να αντιδράσετε άμεσα και να προλάβετε ενδεχόμενους κινδύνους σε περίπτωση που αντιληφθείτε δραστηριότητα που δεν ανταποκρίνεται στις συναλλακτικές σας συνήθειες.

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Piraeus alerts αρκεί να έχετε εταιρικό καταθετικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα στην Τράπεζας Πειραιώς.

Η ενεργοποίηση γίνεται:

  • Σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με παρουσία του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας
  • Μέσω Piraeus e-banking, εφόσον η επιχείρηση σας έχει εγγραφεί στην υπηρεσία


A Story About