Επιχειρείν

Κερδίστε yellows με τις επαγγελματικές συναλλαγές σας

blog

24 Μαΐου 2022 | 5'

Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow business, κερδίζετε yellows με τις καθημερινές επαγγελματικές συναλλαγές σας.

Οι επιχειρήσεις επιβραβεύονται κάνοντας τις καθημερινές επαγγελματικές τους συναλλαγές, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν αποκλειστικές business προσφορές από επιλεγμένους Συνεργάτες του Προγράμματος yellow. Για να συμμετάσχει μια επιχείρηση ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας στο yellow business χρειάζεται μόνο η χρεωστική κάρτα Business Debit ή η πιστωτική κάρτα Business Credit της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο yellow business κερδίζουν yellows από τα Τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν. Πιο συγκεκριμένα, με τις εταιρικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, Πειραιώς Business Credit και Πειραιώς Business Debit, κερδίζουν yellows για χρήση στους Συνεργάτες του Προγράμματος και στο yellowholidays.gr. Παράλληλα, μπορούν να κερδίζουν yellows με την εκταμίευση του επιχειρηματικού δανείου, με το άνοιγμα του ορίου για τα Ανοιχτά Δάνεια και με την μηνιαία εκτέλεση μισθοδοσίας. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να κερδίζουν yellows πραγματοποιώντας, μέσω winbank, πληρωμή λογαριασμών με χρέωση εταιρικού λογαριασμού ή Εταιρικής Κάρτας.

Τα Μέλη μπορούν να εξαργυρώσουν τα yellows που συγκεντρώνουν, στους Συνεργάτες του Προγράμματος και να μειώσουν την αξία των συναλλαγών τους. 

Τώρα, η επιχείρηση κερδίζει όπως δεν κέρδιζε ποτέ!




A Story About