Καθημερινή Τραπεζική

Αυτό το Πάσχα, τα yellows… τα σπάνε!


13 Απριλίου 2022 | 5'

Με Μεγάλο πασχαλινό Διαγωνισμό για αγορές με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, με yellow app πασχαλινό παιχνίδι και με μοναδικές προσφορές Συνεργατών, τα yellows, φέτος το Πάσχα … θα τα σπάσουν!

 

Μεγάλος πασχαλινός Διαγωνισμός - Κάθε μέρα, 10 τυχεροί κερδίζουν από 100.000 yellows!


Με κάθε σου αγορά χρησιμοποιώντας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, μπαίνεις στις καθημερινές κληρώσεις που 10 τυχεροί κερδίζουν από 100.000 yellows ο καθένας!

Δώρα για το βαφτιστήρι, ανοιξιάτικο shopping, προμήθειες για το πασχαλινό τραπέζι, κλείσιμο διακοπών, προγραμματισμός ταξιδιών… οι μέρες του Πάσχα είναι γεμάτες με συναλλαγές που μπορούν να σε γεμίσουν yellows!


Θυμήσου να χρησιμοποιείς χρεωστική, πιστωτική ή /και προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς για να παίρνεις μέρος και εσύ στις καθημερινές κληρώσεις!


Ισχύει από 8/4 έως 27/4.


Μάθε περισσότερα


yellow app – Πασχαλινό παιχνίδι


Σπάσε το πασχαλινό αυγό της εβδομάδας στο yellow app και κέρδισε εκπτωτικούς κωδικούς & πολλά yellows!


Το παιχνίδι όμως δεν τελειώνει εδώ…


Κάθε φορά που σπας το πασχαλινό αυγό στο yellow app, μπαίνεις στην εβδομαδιαία κλήρωση για διπλά αεροπορικά εισιτήρια από την εταιρεία SKY Express, για οποιονδήποτε προορισμό εσωτερικού μετ’ επιστροφής!


Ισχύει από 11/04 έως 01/05/22.


Μάθε περισσότερα


Προσφορές Συνεργατών για επιπλέον yellows


Μαζί με τους yellow διαγωνισμούς, απόλαυσε και μοναδικές Προσφορές από 9 Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης, για ό,τι και αν χρειαστείς! Από λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, παιχνίδια και ρούχα ή παπούτσια, μέχρι εφόδια για το πασχαλινό τραπέζι, αλλά και λύσεις για τις πασχαλινές διακοπές.


Μάθε περισσότερα 



Γιατί και φέτος το Πάσχα… τα yellows τα σπάνε!


A Story About