Καθημερινή Τραπεζική

iPlan: Φτιάξτε Τώρα
το Δικό σας Οικονομικό Πλάνο

iplan

13 Απριλίου 2022 | 5'

Με γνώμονα τις ανάγκες σας, στην Τράπεζα Πειραιώς σχεδιάζουμε πρωτοποριακές τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα. Η οργάνωση των οικονομικών, η διευκόλυνση των καθημερινών συναλλαγών και ο σχεδιασμός του οικονομικού πλάνου με τη βοήθεια και την τεχνογνωσία εξιδεικευμένου Προσωπικού Συνεργάτη αποτελούν μία ολοκληρωμένη τραπεζική πρόταση.

Καινοτομώντας για μία ακόμα φορά, η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε το iPlan, μια  νέα εφαρμογή μέσω της οποίας παρέχονται υπηρεσίες Οικονομικού Προγραμματισμού σε εσάς που επιθυμείτε καλύτερη διαχείριση του συνόλου της περιουσίας σας. Μέσω της εφαρμογής iPlan και σε  συνεργασία με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη μπορείτε: να αποτυπώσετε και να αξιολογήσετε την παρούσα κατάσταση των οικονομικών σας, να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε ένα οικονομικό πλάνο προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ερωτήσεις όπως ‘‘με  ποιον τρόπο’’ ή ‘‘τι παραπάνω μπορώ να κάνω’’ δεν χρειάζεται πλέον να σας προβληματίζουν. Η μοναδική απόφαση που χρειάζεται να πάρετε είναι να επισκεφθείτε τον Προσωπικό σας Συνεργάτη σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Σε ένα τραπεζικό περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει, στο Personal Banking συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, έχοντας ως προτεραιότητα τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας σας.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPlan, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

A Story About