Οι δράσεις μας

Project Future: Ξεκινάει ο 8ος κύκλος!

blog

22 Μαρτίου 2022 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει το μέλλον των νέων.

Ο 8ος κύκλος Project Future ξεκινάει, ενισχυμένος με μαθήματα από κορυφαίους συνεργάτες και διαθέσιμος σε όλη την Ελλάδα. Μπαίνοντας στο projectfuture.gr και δηλώνοντας συμμετοχή από τις 21 Μαρτίου έως τις 04 Απριλίου, οι νέες και οι νέοι έως 29 ετών, έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε 5 καινοτόμους πυλώνες του Business και της Τεχνολογίας και αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην επόμενή τους θέση εργασίας.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μία από τις 5 διαθέσιμες εκπαιδεύσεις:


Εφόσον οι υποψήφιοι πληρούν τα βασικά κριτήρια αξιολογούνται σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο αποτελείται από ένα τεστ ικανοτήτων και προσωπικότητας με μορφή gamification από την Arctic Shores, ενώ το δεύτερο από συμπεριφορικές συνεντεύξεις, οι οποίες διεξάγονται κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς.

Εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς και τα δύο στάδια της διαδικασίας του προγράμματος, ξεκινάει η εκπαίδευση, η οποία απαρτίζεται από δύο μέρη:

  • Τετραήμερο training, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων δίνοντάς τους τη δυνατότητα  να παρακολουθήσουν 3 σύγχρονα masterclasses στους τομείς του Digital Transformation, του Financial Literacy και του Metaverse.
  • Εξειδίκευση σε έναν από τους 5 καίριους τομείς εξειδίκευσης του προγράμματος, οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του 8ου κύκλου το πρόγραμμα συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με το LinkedIn Learning, δίνοντας την ευκαιρία σε όσες και όσους δηλώσουν συμμετοχή να αναπτύξουν περεταίρω τις δεξιότητές τους στους τομείς Business, Τεχνολογίας και Creative μέσα από περισσότερα από 9.500 μαθήματα από ειδικούς, μέσω της πλατφόρμας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, τα βιογραφικά των συμμετεχόντων αναρτώνται στην πλατφόρμα του ReGeneration και παραμένουν διαθέσιμα στις 850 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις για ένα χρόνο, με στόχο την απορρόφησή τους σε θέση εργασίας, με τουλάχιστον εξάμηνη σύμβαση και ελάχιστο μισθό €800 μικτά.

 

Μάθετε περισσότερα στο www.projectfuture.grA Story About