Οι δράσεις μας

10ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Winners Running Team Παντός Καιρού!

blog

23 Μαρτίου 2022 | 5'

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες! Το θερμόμετρο έγραφε μόλις 3 βαθμούς αλλά αυτό δεν εμπόδισε χιλιάδες δρομείς να γεμίσουν το κέντρο της Αθήνας για τους αγώνες των 21 και 5χλμ!

Τον σημαντικό θεσμό του κλασικού αθλητισμού τίμησε, με 150 συμμετοχές η Winners Running Team της Τράπεζας Πειραιώς, δίνοντας χρώμα στους δρόμους της συννεφιασμένης πρωτεύουσας.



Στην Τράπεζα Πειραιώς, στηρίζουμε τον θεσμό του Ημιμαραθωνίου, ξεκινώντας από τον πυρήνα της κοινωνικής μας δραστηριότητας, καθώς και μέσα από τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ.






Οι εργαζόμενοί μας ενστερνίζονται τα ιδεώδη του κλασσικού αθλητισμού και του υγιούς συναγωνισμού, γι’ αυτό και αποτελούν σταθερά μέλη της αθλητικής κοινότητας.

Στον 10ο Ημιμαραθώνιο, όλα τα μέλη της Winners Running Team έτρεξαν με τον ίδιο ενθουσιασμό! Ωστόσο στις πρώτες θέσεις, για τις γυναίκες τερμάτισαν η Ντούπη Βασιλική στα 21χλμ και η Τσούμπα Χριστίνα 5χλμ, ενώ για τους άντρες, ο Νίκος Κουβαδάκης και ο Βασίλης Μπέτσης αντίστοιχα.




Στη Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας, λίγα μέτρα από το Σύνταγμα (σημείο εκκίνησης και τερματισμού), χτυπούσε δυναμικά ο παλμός της Τράπεζας Πειραιώς με μια μοναδική σύνθεση ανθρώπων και με εντυπωσιακή παρουσία γεμάτη ενέργεια.

Εκεί, η απόλυτη μπάντα κρουστών, τα Batala, έδινε τον ρυθμό, και η μασκότ του yellow μαζί με την Motivational Team παρακινούσαν τους δρομείς να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά προς τον τερματισμό






Η Τράπεζα Πειραιώς, ενισχύει τον κλασικό αθλητισμό συνολικά, ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, είναι Χορηγός στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ένα αθλητικό γεγονός, το οποίο από το 2012 δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες να λάβουν μέρος σε μια γιορτή για την πόλη των Αθηνών.

Ο Ημιμαραθώνιος 2022 πραγματοποιήθηκε με εφαρμογή των κανόνων και οδηγιών του ΕΟΔΥ, μέσω Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, και περίπου 15 χιλιάδες εγγεγραμμένους στις δύο διαδρομές, των 21,1 χιλιομέτρων και των 5 χιλιομέτρων


A Story About