e-banking

Η Νέα Υπηρεσία του Piraeus e-banking
για τον Κόσμο του Gaming

piraeus financial holdings

20 Απριλίου 2022 | 5'

Ψυχαγωγία και gaming τώρα μέσα από το Piraeus e-banking!

Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι αναζητούμε τα δώρα που θα προσφέρουν χαρά στους αγαπημένους μας. Tώρα, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο δώρο για το βαφτιστήρι σας, στo Piraeus e-banking!

Απόκτησε μέσω Piraeus e-banking και Piraeus app της Τράπεζας Πειραιώς ηλεκτρονικούς κωδικούς για τις αγαπημένες σου ηλεκτρονικές πλατφόρμες ψυχαγωγίας.

Φέτος το Πάσχα, μπορείς να προσφέρεις μέσω της υπηρεσίας «Ψυχαγωγία και ψηφιακό περιεχόμενο» κωδικούς, σε λίγα δευτερόλεπτα, για χρήση στην αγαπημένη σου ηλεκτρονική πλατφόρμα για gaming και διασκέδαση!

Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη, εύκολη και φυσικά ασφαλής αφού ολοκληρώνεται σε περιβάλλον e-banking. Η μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτεις κωδικούς Piraeus e-banking και αν όχι μπορείς άμεσα και απλά να αποκτήσεις με online εγγραφή!

Οι διαθέσμοι πάροχοι ψυχαγωγίας είναι : Blizzard, Xbox (Microsoft), SONY PlayStation, Roblox & Twitch.

Πώς αποκτώ μία άυλη κάρτα ψηφιακού περιεχόμενου μέσω Piraeus e-banking:

Βήμα 1ο

Piraeus e-banking: Κάνεις login – Επιλέγεις «Αγορές ή Αιτήσεις» - Επιλογή «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο»

ή

Piraeus app: Κάνεις login – Επιλέγεις «Νέα Συναλλαγή» - Επιλογή «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο».

Βήμα 2ο

Επιλέγεις την εταιρία που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια τη συγκεκριμένη άυλη κάρτα που θες να αποκτήσεις

Βήμα 3ο

Ολοκληρώνεις την πληρωμή σου είτε με χρέωση του τραπεζικού σου λογαριασμού, είτε με τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή prepaid κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς.

Βήμα 4ο

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σου, θα λάβεις αυτόματα τον ηλεκτρονικό κωδικό της άυλης κάρτας που έχεις επιλέξει, μέσω SMS στο κινητό και μέσω  email (στοιχεία που έχεις δηλώσει στo Piraeus e-banking).

A Story About