Οι δράσεις μας

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 38ο Μαραθώνιο Αθήνας

21 Ομιλίες για το 1821: «Πολιτικές παρακαταθήκες του ‘21»

22 Οκτωβρίου 2021 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 38ο Μαραθώνιο Αθήνας 2021, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 13 & 14 Νοεμβρίου και στο οποίο λαμβάνουν μέρος χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των δρομέων.

Τρείς διαδρομές (5km, 10km, 42km) και 30.000 δρομείς, 69% άνδρες και 31% γυναίκες από 90 χώρες, έχουν δηλώσει συμμετοχή στον πιο ιστορικό αγώνα δρόμου.

Η Τράπεζα Πειραιώς, θα βρίσκεται εκεί ως Επίσημος Χορηγός με σειρά δράσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, για να σας εμψυχώσει.

Θα σας δίνει τον ρυθμό με μια ηχητική έκπληξη στη διάρκεια της διαδρομής και με Pace Runners που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τον χρόνο που έχετε βάλει στόχο.

Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες θα συνθέσουν μια δυνατή ομάδα Pace Runners για την Τράπεζα Πειραιώς. Εντοπίστε τους στην εκκίνηση από τα διακριτικά t-shirts και τις εξαρτήσεις/σημαίες με τους χρόνους που τους αντιστοιχούν. Ακολουθήστε τους και κλειδώστε την επίτευξη του στόχου σας.

Με την παρουσία της, η Τράπεζα Πειραιώς θα φροντίσει να κάνει τον αγώνα μια ευχάριστη εμπειρία άθλησης και προσωπικής προσπάθειας.

Μάθετε για τα ρεκόρ και τη διαδρομή:

Μετά από μια διακοπή ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, ο Μαραθώνιος επανέρχεται, με προσαρμογή στις νέες συνθήκες και εφαρμογή κανόνων και οδηγιών του ΕΟΔΥ, μέσω Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Οι δρομείς έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν ιδανικό αγώνα στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας παράλληλα ιστορικά σημεία της πόλης και λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν τα πρωτόκολλα Covid-19, κάτι που αποτελεί μια επιπλέον δοκιμασία για τους συμμετέχοντες.

Τα ρεκόρ Αυθεντικής διαδρομής που αναμένουν τους δρομείς που θα τα καταρρίψουν, είναι:

  • Ανδρών, 2:10:37, Felix Kipchirchir KANDIE, KEN
  • Γυναικών, 2:26.20, Mizuki NOGUCHI, JPN

Ρεκόρ Ελλήνων αθλητών:

  • Ανδρών, 2:17.56, Nikos POLIAS
  • Γυναικών, 2:39.10, Maria POLYZOU

Δείτε τον λεπτομερή χάρτη του Μαραθώνιου δρόμου

Τα σημεία της διαδρομής που θα πρέπει να προσέξετε:

Η διαδρομή είναι από τις πλέον δύσκολες που υπάρχουν στον κόσμο. Η υψομετρική διαφορά είναι 360μ. και οι ανηφόρες συμπληρώνουν συνολικά 17 χιλιόμετρα.

  • Από το 11ο μέχρι το 17ο χλμ η διαδρομή έχει κατά τμήματα ανηφορική κλίση.
  • Από τη διασταύρωση Ραφήνας η διαδρομή γίνεται ανηφορική, με πιο έντονο το τμήμα μέχρι το 20ο χλμ.
  • Παρατεταμένη η ανηφόρα μετά το Πικέρμι στο 25ο χλμ.
  • Ανηφορικό το πέρασμα από την Παλλήνη, 27ο-28ο χλμ.
  • Το πιο δύσκολο σημείο της διαδρομής, ο ανισόπεδος κόμβος Σταυρού, 30ο-31ο χλμ.
  • Η πιο χαρακτηριστική κατηφόρα είναι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Κατεχάκη, 37,5 χλμ.

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ανάπτυξη του well-being στους εργαζομένους της, έχει δημιουργήσει την Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία λαμβάνει μέρος σε όλα τα δρομικά events ανά την Ελλάδα. Η Piraeus Bank Winners Running Team συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2021» με 145 δρομείς - 19 συμμετοχές στα 42χλμ, 96 συμμετοχές στα 10χλμ και 30 συμμετοχές στα 5χλμ.



Κατέβασε το yellow app και προετοιμάσου για τον Μαραθώνιο!

Η Τράπεζα Πειραιώς και το yellow τρέχουν μαζί σου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο με την πιο fit προσφορά! Κάνε δικά σου τα μεγαλύτερα brands για sportswear και outdoor activities και κέρδισε 20% σε yellows, με το yellow app

Κέρδισε 20% σε yellows, με 3 απλά βήματα:

  1. Κατέβασε το yellow app.
  2. Επισκέψου ένα από τα πολυκαταστήματα attica.
  3. Χρησιμοποίησε για τις συναλλαγές σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Η προσφορά ισχύει από 8/11 έως 21/11/2021, για όλα τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow που έχουν κατεβάσει και πραγματοποιήσει login στο yellow app, πριν πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή τους!

Μάθε περισσότερα!



Garmin & Τράπεζα Πειραιώς «τρέχουν» μαζί & μοιράζουν δώρα!

Η Garmin και η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζουν τον 38ο Μαραθώνιο Αθήνας και είναι δίπλα σε κάθε σου βήµα!

Τώρα με το Garmin smartwatch σου, δε θα καταγράφεις μόνο τις επιδόσεις σου στο τρέξιμο, αλλά θα κάνεις και τις πληρωμές σου έξυπνα και γρήγορα με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Πρόσθεσε τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο Garmin Pay, κάνε τις αγορές σου από 8/11/21 έως 21/11/21 από το Garmin smartwatch σου και μπες στην κλήρωση:

  • 1 μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα Garmin smartwatch Venu 2
  • 100 τυχεροί θα κερδίσουν την αξία της αγοράς τους, έως 50€

Μάθε περισσότερα!


>

A Story About